ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Κοιτάει… ψηλά στις μεταγραφές

Για παίκτες που θα κάνουν την διαφορά από Ελλάδα και εξωτερικό ενδιαφέρον το «καραβάκι»

Η πρόταση που έκανε στον Ραφαήλ Μελισσόπουλο και οι αρκετές πιθανότητες που υπάρχουν για να κλείσει θετικά η περίπτωση της μεταγραφής του, δεν είναι το μόνο δείγμα γραφής σε ότι αφορά τις υψηλές βλέψεις της ομάδας της Καβάλας στο πρωτάθλημα της Football League! Ο ΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να ενισχυθεί σημαντικά, αποκτώντας ποδοσφαιριστές που θα υποστηρίξουν τις αυξημένες φιλοδοξίες του και μάλιστα θα κινηθεί, τόσο από την Ελληνική αγορά όσο και από το εξωτερικό.

Προκειμένου μάλιστα οι μεταγραφές αυτές να «κάνουν την διαφορά» οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κοστίσουν αρκετά (για τα δεδομένα της εποχής και της κατηγορίας) χρήματα και μπορεί να μην μια μόνο μια! Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι αν όλα πάνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα προκαλέσουν αίσθηση.

Στις 2 Σεπτεμβρίου «σέντρα» για τα τμήματα υποδομής

Εν τω μεταξύ την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η νέα χρονιά στα τμήματα υποδομής του ΑΟ Καβάλας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, όπου γίνονται γνωστά και τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και της ακαδημίας, για πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή των παιδιών. Αναλυτικά:

«Τo ΔΣ του ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει πως ξεκίνησαν οι εγγραφές για την ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΟ Καβάλα, ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου, η οποία ορίζεται για την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Περιγιαλίου (πίσω από το κολυμβητήριο). Για εγγραφές ποδοσφαιριστών στην Ακαδημία μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Βαγενά Αντώνη (Επικεφαλής τεχνικού επιτελείου – τηλ. 6972103630), Κυρανούδη Άγγελο (Τεχνικός διευθυντής – τηλ. 6937284443) και Αντωνίου Αντώνη (Πρόεδρος ερασιτέχνη & υπεύθυνος ακαδημιών – τηλ. 6937056422).

Ευχόμαστε σε όλα τα σωματεία, τους αθλητές και τον φίλαθλο κόσμο, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες για το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο»!