Πρώτο δείγμα θετικό για την Κ-17 του ΑΟΚ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για το χτίσιμο της νεανικής ομάδας της ΠΑΕ ΑΟΚ, όπου συμμετείχαν 24 νεαροί ποδοσφαιριστές

Συνολικά 24 ποδοσφαιριστές, πήραν μέρος στην πρώτη προπόνηση για την δημιουργία της ομάδας Κ-17 του ΑΟΚ και έδειξαν το  ταλέντο τους, αγωνιζόμενοι σε μικρά παιχνίδια  υποομάδων, όπου είχαν την ευκαιρία, να έχουν  πολλές προσωπικές ενέργειες.

Οι ποδοσφαιριστές άκουσαν τον κ. Δερμιτζάκη να τους καλωσορίζει και να προσπαθεί να τους αποφορτίσει, από τυχόν άγχος, που προκαλεί η οποιαδήποτε τύπου δοκιμασία και να εξηγεί το σκοπό και την αξία της δημιουργίας της ομάδας Κ-17 . Στην συνέχεια ο κ. Κυρανούδης έκανε  γνωστό το πλάνο της πρώτης προπόνησης και  όλα κύλησαν ομαλά.

Να σημειωθεί ότι παρευρίσκονταν όλο το προπονητικό τιμ της επαγγελματικής ομάδας και του ερασιτέχνη ΑΟΚ.

Την προπόνηση παρακολούθησαν και τα μέλη της Διοικούσας επιτροπής, καθώς και πολλοί γονείς, που συνόδευαν τα παιδιά τους.

Οι επόμενες προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν  το Σάββατο στις 6:30 μμ και την Δευτέρα την ίδια ώρα. Καλούνται και όσα παιδιά δεν μπόρεσαν να παρουσιαστούν στην πρώτη προπόνηση.