ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Αρχίζει το… τρέξιμο στον νέο ΑΟΚ

Το απόγευμα της Δευτέρας 5/8 στο «Ανθή Καραγιάννη» ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας εν όψει της παρουσίας της στο πρωτάθλημα της Football League

Μπορεί η ομάδα της Καβάλας να οργανώνεται ακόμα καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια σε όλα τα επίπεδα, ωστόσο τουλάχιστον  σε ότι έχει να κάνει με την επικοινωνία της με τα ΜΜΕ και κατ’ επέκταση με τους φιλάθλους τους, η… «μηχανή» δεν έχει ξεκινήσει ακόμα! Ανακοινώσεις για απόκτηση ή αποδέσμευση παικτών δεν γίνονται, εξ αιτίας του γεγονότος ότι δεν έχει συσταθεί ακόμα ΠΑΕ, ενώ μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής 4 Αυγούστου 2019 καμία ανακοίνωση δεν εκδόθηκε ούτε και για την «πρώτη» της ομάδας τη Δευτέρα 5 Αυγούστου!

Μόνο από πληροφορίες έγινε γνωστό ότι το ραντεβού της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας με τους ποδοσφαιριστές (παλαιούς και νεοαποκτηθέντες) είναι για τις 6 το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη»! Η ομάδα θα γυμνάζεται μέχρι την αναχώρηση της στο Βώλακα, για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της, στο αθλητικό κέντρο του Κρυονερίου και μέχρι τότε θα δώσει και δύο φιλικά παιχνίδι με Κ-20 ΠΑΟΚ και Απόλλωνα Σμύρνης.

Ανακοινώθηκε από το Άβατο η μεταγραφή του Δόντσου

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, η επισημοποίηση της απόκτησης του Βασίλη Δόντσου από τον Άρη Αβάτου, ήρθε με ανακοίνωση της ομάδας της Ξάνθης, που αναφέρει ότι η μεταγραφή έκλεισε μετά από συνάντηση του Παύλου Δερμιτζάκη και του αντιπροέδρου του ΑΟΚ Σωτήρη Δεληκάρη με τον πρόεδρο και τον Γενικό Αρχηγό του Αβάτου Ηλία Κοτόπουλου και Γιάννη Μπόσβελη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ανακοινώνουμε ότι μετά την σημερινή συνάντηση μεταξύ των διοικήσεων των 2 ομάδων την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή μας Βασίλη Δόντσου στην ΠΑΕ ΑΟ Καβάλας όπου και θα αγωνίζεται την νέα χρονιά ο Βασίλης, ως επαγγελματίας πλέον ποδοσφαιριστής. Εμείς σαν Άρης Αβάτου του ευχόμαστε καλή πορεία χωρίς τραυματισμούς και ότι καλύτερο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίστηκε και που μέσα από την ομάδα μας κατάφερε να μεταπηδήσει σε επαγγελματικό πλέον σύλλογο. Βασίλη καλή συνέχεια»!

Έκλεισε τον Ορφανίδη

Εν τω μεταξύ, όπως όλα δείχνουν (μιας και ούτε και σ’ αυτή την περίπτωση υπάρχει κάποια ανακοίνωση), ο ΑΟΚ θα αποκτήσει ακόμα έναν Ξανθιώτη ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνιζόταν πέρσι με την φανέλα του Νέστου. Πρόκειται για τον 24χρονο Λάζαρο Ορφανίδη, ο οποίος προορίζεται να καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ, ενώ μπορεί να βοηθήσει και ως αμυντικός χαφ. Ο Ορφανίδης έχει αγωνιστεί, εκτός από την Ξάνθη στην Super League, σε Πανσερραϊκό και Αιγινιακό στη Football League και πέρσι για το μισό του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής φόρεσε την φανέλα του Νέστου Χρυσούπολης με ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε και τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Αποχαιρέτησε ο Μπλιος

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέλιος Μπλιος, που φόρεσε την φανέλα του ΑΟΚ επί 7 συνεχόμενα χρόνια, δεν θα συνεχίσει και την επόμενη στο «καραβάκι». Η επισημοποίηση της εξέλιξης αυτής έγινε από τον ίδιο τον παίκτη που ανάρτηση του στο ΙG, όπου τονίζεται ότι «μετά από 7 χρόνια, πιο μεγάλος και πιο ώριμος πλέον, ήρθε και η δική μου ώρα να αποχαιρετήσω αυτήν την οικογένεια που λέγεται ΑΟ Καβάλα. Ευχαριστώ πραγματικά όλα τα παιδιά που είχα την τιμή να είμαι συμπαίκτης τους όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα. Εύχομαι τα καλύτερα στον καθένα ξεχωριστά. Καλή σεζόν με υγεία! Αντίο Καβάλα».