Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας: Αξιοπρόσεκτη πορεία στη Football League και όπου βγει. ΑΟΚ είσαι…

Ανακοίνωση των οργανωμένων φιλάθλων της Καβάλας με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας του ΑΟΚ

Ως αρχή για σκληρή δουλειά που θα θέσει τις βάσεις για μια αξιοπρόσεκτη παρουσία στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Football League, χαρακτηρίζει την έναρξη της προετοιμασίας του ΑΟΚ η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι η ομάδα που είναι πλέον σε μεγαλύτερη κατηγορία είναι πιο δυνατή και οργανωμένη, ενώ στέλνει μήνυμα προς τους φιλάθλους και τους επιχειρηματίες της περιοχής για να κάνουν κι αυτοί το χρέος τους, όπως το έκανε η διοίκηση του συλλόγου και να στηρίξουν την ομάδα με εισιτήρια διαρκείας και διαφημίσεις – χορηγίες.

Η ανακοίνωση της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας αναφέρει: «Σήμερα λοιπόν ξεκινάει πάλι η χρονιά για το καραβάκι. ΠΑΕ πλέον. Σε μεγαλύτερη κατηγορία, πιο δυνατός και ακόμα πιο οργανωμένος. Με πολλά καινούργια πρόσωπα (14) στα αποδυτήρια που μαζί με αυτούς που παρέμειναν δημιουργούν ένα σύνολο που έχει όλες τις προϋποθέσεις να γίνει ο πιο ισχυρός ΑΟΚ των τελευταίων χρόνων. Σήμερα δεν είναι η ώρα για μεγάλες δηλώσεις παρά μόνο για την υπόσχεση για σκληρή δουλειά που θα γίνει η βάση για μια αξιοπρόσεκτη παρουσία στο νέο απαιτητικό πρωτάθλημα! Και όπου βγει! ΑΟΚ είσαι!

ΥΓ: Η διοίκηση και το προπονητικό team έκαναν το χρέος τους με την εξαιρετική ενίσχυση της ομάδας. Τώρα οι φίλαθλοι και οι επιχειρηματίες της πόλης πρέπει να εκπληρώσουν και το δικό τους χρέος…»!