3η Γιορτή Αθλητισμού Δήμου Παγγαίου: Βραδιά αφιερωμένη στο ΓΣΕ [Φωτογραφίες]

Στην ομάδα μπάσκετ της Ελευθερούπολης που ζει ιστορικές στιγμές με την άνοδο της στην Α2, είναι αφιερωμένη η εκδήλωση που θα γίνει στον πεζόδρομο της Νέας Περάμου

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την «3η Γιορτή Αθλητισμού» του Δήμου Παγγαίου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019 και ώρα 9 το βράδυ στον Παραλιακό Πεζόδρομο της Ν. Περάμου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Πόλης Αθλητισμού 2019.

Η βραδιά είναι αφιερωμένη στον ΓΣ Ελευθερούπολης που ζει ιστορικές στιγμές με την άνοδο στα σαλόνια της Α2 Εθνικής κατηγορίας, με βράβευση και των ιδρυτικών του μελών (την πρώτη διοίκηση). Παράλληλα, θα τιμηθούν τα μέλη της «χρυσής» ομάδας ποδοσφαίρου, αυτή της δεκαετίας του ’60, του Ορφέα Ελευθερούπολης.

Θα απονεμηθούν κύπελλα στους ποδοσφαιρικούς συλλόγους του δήμου μας που διακρίθηκαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Πιο συγκεκριμένα, στον Αετό Οφρυνίου που κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών ΕΠΣ Καβάλας και θα εκπροσωπήσει την Ένωση μας αλλά και το Δήμο Παγγαίου στο Κύπελλο Ελλάδας.

Στον Βρασίδα Νέας Περάμου που κατέκτησε το Κύπελλο Α΄ κατηγορίας ΕΠΣ Καβάλας και στον Κεραυνό Ελευθερών που κατέκτησε το Κύπελλο στον 3ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας. Επίσης, στον Μ.Α. Ορφανίου που κατέκτησε τον τίτλο στον 3ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας ΕΠΣ Καβάλας και την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Τέλος, στον Αστέρα Φωλιάς που κατέκτησε την 2η θέση στον 3ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας, που επίσης έδωσε άνοδο στην Α΄ κατηγορία ΕΠΣ Καβάλας.

Οι Runners του Δήμου Παγγαίου μπαίνουν στο… κάδρο για ειδική βράβευση. Μαζί τους θα τιμηθούν οι αθλητές και αθλήτριες κλασσικού αθλητισμού που διακρίθηκαν στην διάρκεια της χρονιάς και πιο συγκεκριμένα οι Γιώργος Βουλγάρογλου, Γαβριήλ Αραμπατζής, Παναγιώτης Χατζηεμμανουήλ, Παναγιώτης Ελευθεριάδης, Ισμήνη Παναγιωτοπούλου.

Η Μαρία Αραμπατζή βραβεύεται για την κατάκτηση του νταμπλ με την φανέλα της ΜΕΝΤ (Πρωτάθλημα στην Α’ ΕΚΑΣΘ και Κύπελλο ΕΚΑΣΘ). Ο Δημήτρης Βορδονοράκης, ο Σπύρος Μαρκόπουλος και η Ραφαέλα Αραμπατζή για τις επιτυχίες τους στην πυγμαχία, ο Στέφανος Λυρόπουλος για τις διακρίσεις του στην κολύμβηση, ο Νικόλας Χατζηαβραάμ, η Ελένη Χατζηαβραάμ και η Ευγενία Σίσκου-Στρατηλάτη για τις επιτυχίες τους στο τένις.

Δεν θα λείψουν και οι ειδικές βραβεύσεις σε ανθρώπους που προσέφεραν, ο καθένας από το πόστο του, στον αθλητισμό. Στο πλαίσιο αυτό θα τιμηθούν ο Φώτης Καμπερίδης, ο Στάθης Τριανταφυλλίδης, η Βάσω Μώραλη, ο Χρήστος Ντουμάνης και ο Γιάννης Στοφορίδης.

Ιδιαίτερη τιμή στον ναυαγοσώστη Δημήτρη Ψωμόπουλο που έσωσε έναν συνάνθρωπο μας πριν λίγες μέρες κατά την διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων του.