ΠΑΕ ΑΟΚ 1965: Τα φιλικά παιχνίδια αρχίζουν κόντρα στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία

Την πρωταθλήτρια Κ-19 της Super League ομάδα του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη, με το εισιτήριο να κοστίζει 10 για τους άνδρες και 5 για τις γυναίκες

Στις 6.30 το απόγευμα του Σαββάτου 10 Αυγούστου θα ανοίξει ο κύκλος των φιλικών αγώνων προετοιμασίας για την ομάδα της Καβάλας. Το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια της Super League στην κατηγορία Κ-19, ομάδα του ΠΑΟΚ που έχει στον πάγκο της το αγαπημένο παιδί των ΠΑΟΚτσήδων Πάμπλο Γκαρσία. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 αναφέρει ότι για το παιχνίδι αυτό θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ για τους άνδρες και 5 για τις γυναίκες.

Παράλληλα στην ίδια ανακοίνωση η ομάδα της Καβάλας ευχαριστεί δημόσια όλα τα νεαρά παιδιά που έλαβαν μέρος στις 3 προπονήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο βοηθητικό γήπεδο του ΑΟΚ για την συγκρότηση της ομάδας Κ-17. Ευχαριστεί παράλληλα και τα σωματεία από τα οποία προέρχονται τονίζοντας ότι η συνεργασία μαζί τους θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού της ανανεωμένης ομάδας μας, με την ομάδα Κ-19 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προπονητής της οποίας είναι ο Πάμπλο Γκαρσία. Ένα φιλικό παιχνίδι το οποίο έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία αφού η ομάδα Κ-19 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα στο αντίστοιχο περυσινό πρωτάθλημα της Surer League. Το φιλικό ορίστηκε να διεξαχθεί το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019 στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με ώρα έναρξης στις 18: 30 και γενική είσοδο, 10 ευρώ για τους άνδρες και 5 ευρώ για τις γυναίκες.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι το τελευταίο χρονικό διάστημα έλαβαν μέρος στα δοκιμαστικά για τη στελέχωση της ομάδας μας Κ 17. Παράλληλα ευχαριστεί όλα τα σωματεία από τα οποία προέρχονται οι ποδοσφαιριστές , θεωρώντας βέβαιο από την πλευρά μας, ότι η άριστη συνεργασία που υπάρχει θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Στόχος μας είναι η δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας, συνεχίζοντας η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, να επενδύει στο μέλλον με νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή μας».