Ο ΑΟΚ στο «Αλώνι του Κυρ Θανάση»

Ξεκινάει το 2ο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, στο Βώλακα της Δράμας, που θα διαρκέσει 10 ημέρες

Στο φιλόξενο και πολύ γνώριμο «Αλώνι του κυρ Θανάση» στο Βώλακα της Δράμας βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής η αποστολή της ομάδας της Καβάλας προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, εν όψει της παρουσίας της στο πρωτάθλημα της Football League.

Το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη επιλέγει για 3η συνεχόμενη χρονιά το συγκεκριμένο ξενοδοχείο μιας και συνδυάζει άριστες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις, σ’ ένα ιδανικό περιβάλλον το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 500 μέτρων από το αθλητικό κέντρο της περιοχής. Εκεί υπάρχει γήπεδο προπόνησης ποδοσφαίρου, το οποίο είναι φωτιζόμενο με προβολείς, κλειστό γυμναστήριο πλήρως εξοπλισμένο και γυμναστήριο με πλήρη σειρά οργάνων εκγύμνασης. Η αποστολή θα παραμείνει στο χώρο για 10 ημέρες και στο διάστημα αυτό θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια, με την τοπική ομάδα της Δόξας Βώλακα καθώς και με τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ανακοινώνει ότι η αποστολή της ομάδας μας θα βρίσκεται στο αθλητικό κέντρο του Βώλακα Δράμας από την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 μέχρι την Τετάρτη 28 του μήνα, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Μετά από 2 εβδομάδες προετοιμασίας στην Καβάλα, το συγκεκριμένο 10ήμερο παραμονής της στα ορεινά της Δράμας, η ομάδας μας θα προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται υπό την καθοδήγηση του προπονητή Παύλου Δερμιτζάκη και των συνεργατών του, Γιώργο Γουνελά, Νίκο Σουμουλίδη και Κυριάκο Φουρκαλά, «χτίζοντας» μία ομάδα πάνω σε γερές βάσεις με πολύ διάθεση για δουλειά από όλους και μάλιστα με καινούριο τεχνικό εξοπλισμό για το καλύτερο μοντάρισμα της ομάδας. Πέραν των καθημερινών προπονήσεων η ομάδα μας στο συγκεκριμένο διάστημα προγραμμάτισε να δώσει δύο φιλικά παιχνίδια. Το  Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 με τον Ορφέα Ελευθερούπολης και την Τρίτη 27 Αυγούστου με την ομάδα του Βώλακα Δράμας».