Βερούλειο Στάδιο: Εγκαίνια υπό το φως των προβολέων…

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ριζικής ανακαίνισης στο ιστορικό γήπεδο της Καβάλας που κόστισαν 700 χιλιάδες ευρώ

Ένα μεγάλο έργο που ξεκίνησε μέσα στην διάρκεια της θητείας της Δήμητρας Τσανάκα στο δημαρχιακό θώκο της Καβάλας, θα ολοκληρωθεί και τυπικά 6 μόλις ημέρες πριν από την αποχώρηση της από το Δημαρχείο. Ο λόγος για το Βερούλειο στάδιο της Καβάλας, το οποίο ανακαινίστηκε ριζικά και θα παραδοθεί προς χρήση στα ιστορικά σωματεία της Καβάλας (Βύρων, ΑΕΚ Καβάλας, Ηρακλής Καβάλας) την Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Τα εγκαίνια θα γίνουν υπό το φως των σύγχρονων προβολέων (που για πρώτη φορά αποκτά το συγκεκριμένο γήπεδο) στις 8.30 το βράδυ, και θα σημάνουν την επιστροφή των συλλόγων στο «σπίτι» τους ύστερα από περίπου 1,5 χρόνο. Οι εργασίες για την τοποθέτηση του πλαστικού χλοοτάπητα στα γήπεδα, γύρω από τον κεντρικό αγωνιστικό χώρο, αναμένεται να ολοκληρωθούν άμεσα και έτσι να κλείσει και αυτό το τελευταίο «κεφάλαιο» των εργασιών του έργου, όπου σημειώθηκαν αρκετές καθυστερήσεις και που κόστισε 700 χιλ. ευρώ και πληρώθηκε αποκλειστικά από το ταμείο του δήμου Καβάλας.

Ο δήμος Καβάλας θέλοντας να δώσει πανηγυρικό χαρακτήρα στα εγκαίνια, απεύθυνε ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους Καβαλιώτες να συμμετέχουν στην εκδήλωση. Η ανοιχτή πρόσκληση αναφέρει τα εξής: «Η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα σας προσκαλεί στα εγκαίνια του ριζικά ανακατασκευασμένου Βερουλείου Σταδίου τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 και ώρα 20:30».