Ντίνος Διαλεκτόπουλος: Γύρισε από τη Ρουμανία «ανεβασμένος» 180 θέσεις [φωτογραφίες]

Ο Καβαλιώτης αθλητής του Τένις με Αμαξίδιο έπαιξε με ψυχή με μεγάλους αντιπάλους και άφησε άριστες εντυπώσεις στα δύο τουρνουά της Ρουμανίας και ετοιμάζει βαλίτσες για Βουλγαρία

Διέπρεψε στα τερέν της Ρουμανίας ο Καβαλιώτης αθλητής του Τένις με Αμαξίδιο Κωνσταντίνος Διαλεκτόπουλος, όπου συμμετείχε σε δύο διεθνή τουρνουά το διάστημα 12-19 Αυγούστου 2019 σε Βουκουρέστι και Πιτέστι αντίστοιχα.






Ο «δικός μας» Ντίνος έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στο μονό στο 1ο τουρνουά, ενώ στο 2ο κατάφερε να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά στο διπλό, αγωνιζόμενος με πολύ καλούς αθλητές με μεγαλύτερη εμπειρία και αγώνες στο ενεργητικό τους.

Το πιο σημαντικό το οποίο αποκόμισε ο Ντίνος από τη Ρουμανία είναι ότι βρίσκεται πλέον στη θέση 350 της παγκόσμιας κατάταξης, από την 530 την οποία βρίσκονταν μέχρι τώρα.

Μέχρι να κλείσει το 2019, ο Ντίνος θα δώσει το «παρών» σε άλλα 2 διεθνή τουρνουά: τον Σεπτέμβρη στη Βουλγαρία όπου στο εν λόγω τουρνουά θα πάρει μέρος για πρώτη φορά και τέλη Οκτωβρίου στην Καλαμάτα.

Υπενθυμίζεται το πόσο σημαντική είναι η αδιάλειπτη συμμετοχή του Ντίνου σε διεθνή τουρνουά, καθώς και η στήριξή του από κόσμο και χορηγούς, κάτι το οποίο αποτυπώνεται στη γενική κατάταξή του, καθώς μέσα από 2 τουρνουά, ανέβηκε 180 θέσεις.