ΠΑΕ ΑΟΚ 1965: Φιλικό «Χ» με την Βέροια [φωτογραφιες]

Σ’ ένα παιχνίδι που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας ο ΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 με την Βέροια το απόγευμα της Κυριακής στο «Ανθή Καραγιάννη»

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι που έδωσε το απόγευμα της Κυριακής στο «Ανθή Καραγιάννη» ο ΑΟΚ κόντρα στη Βέροια. Οι δύο ομάδες που πέτυχαν από ένα γκολ στο 1ο ημίχρονο φανερά επηρεασμένες από το βαρύ πρόγραμμα της προετοιμασίας τους δεν παρουσίασαν ιδιαίτερο θέαμα, στους σχετικά λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες.

Το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη πάντως είχε καλύτερη εικόνα από τους φιλοξενούμενους ειδικά στο 1ο ημίχρονο, οπότε και είχε ορισμένες καλές ευκαιρίες εκτός από το γκολ του Μελισσόπουλου στο 33ο με σουτ. Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 20’ και κεφαλιά στο 40ο λεπτό που εξουδετέρωσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Η Βέροια κατάφερε να απαντήσει στο γκολ της Καβάλας με κεφαλιά του Σιμόνι στο 36ο λεπτό. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο 2ο μέρος, μιας και οι δύο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές.

Οι συνθέσεις

Η ομάδα της Καβάλας ξεκίνησε τον αγώνα με τους Δήμιζα, Καζαντζίδη, Αρναούτογλου, Παπαστεριανό, Στίκα, Γαβριηλίδη, Θωμαϊδη, Μελισσόπουλο, Καθάριο, Βόσαλικ και Μαρκόπουλος ενώ στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος Γ., Κουτσούμπας, Παπαδόπουλος Γρ., Οκάν, Μαϊδανός, Τουμανίδης, Ορφανίδης, Παυλίδης, Κέρθι, Πινιώτης και Τσολακίδης.

Η Βέροια από τη μεριά της ξεκίνησε με τους Βοσνιάδη, Ζούρκο, Λεφίδη, Στάμου, Μαραγκό, Βεργώνη, Μπλέτσα, Πέντα , Μεληκιώτη, Σιμόνι και Σκαθαρούδη, ενώ στο 2ο μέρος έπαιξαν κα οι Τσιμόπουλος, Ν. Ζούρκος,  Πολύζος, Μουρατίδης, Πεταυράκης, Πασάς, Μουχαλής, Βασίλτσης, Ιωάννου και Τρούπκος.

Δόντσος out – Πινιώτης in;

Εν τω μεταξύ παρελθόν από την ομάδα της Καβάλας αποτελεί ο Βασίλης Δόντσος που αποκτήθηκε από τον Άρη Αβάτου, ενώ στην αποστολή της Καβάλας συμμετείχε Άγγελος Πινιώτης, που είναι πολύ πιθανό να υπογράψει στο «καραβάκι». Αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου και έχει θητεία στη Super League με τη φανέλα της Λαμίας και παλαιότερα του Πανιωνίου.