ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Σίγουροι ότι θα προλάβουν με τον χλοοτάπητα

Η ομάδα δεν ζήτησε κλειδάριθμο στην κλήρωση του πρωταθλήματος, για να παίξει εκτός στην πρεμιέρα, γιατί υπολογίζει ότι οι εργασίες της επανασποράς θα διαρκέσουν 20 μόνο ημέρες

Η σιγουριά ότι οι εργασίες για την επανασπορά του χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο του «Ανθή Καραγιάννη» θα ολοκληρωθούν πριν από την έναρξη της Football League, πριν από τις 29 Σεπτεμβρίου δηλαδή, ήταν η αιτία που η αντιπροσωπεία της ομάδας της Καβάλας που παραβρέθηκε την Τετάρτη στην κλήρωση του πρωταθλήματος στην Αθήνα, δεν υπέβαλε αίτημα για να αγωνιστεί εκτός έδρας στην πρεμιέρα, όπως έκαναν δύο άλλες ομάδες της κατηγορίας. Μπορεί οι εργασίες για την ενίσχυση (στην ουσία) του χόρτου να μην ξεκίνησαν με το κλείσιμο του γηπέδου αμέσως μετά το φιλικό με τη Βέροια, ωστόσο αυτές θα ξεκινήσουν πιθανότατα σήμερα Παρασκευή και αν όλα πάνε όπως προγραμματιστεί θα ολοκληρωθούν μέσα σ’ ένα διάστημα 20 ημερών. Αν όντως συμβεί αυτό έχει καλώς και θα παίξει τα δύο διαδοχικά παιχνίδια με Τρίγλια και Αιγάλεω στο «σπίτι του», αν όμως όχι τότε θα υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο…

Κατά τα άλλα η ομάδα θα δώσει μακριά από την έδρα της τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας, αρχής γενομένης με Πέρνη και Πανσερραϊκό (που ακολουθούν) ενώ εκτός έδρας θα παίξει και στο κύπελλο Ελλάδος στις 15 του μηνός.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, βρίσκεται σε αναζήτηση ακόμα μιας λύσης στο χώρο του κέντρου, ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχει ιδιαίτερη πίεση για άμεση κάλυψη του κενού. Η ομάδα θα κάνει τις κινήσεις που πρέπει, μέσα στα όρια όμως που θέτει η ίδια, κάτι που σημαίνει ότι θα βρίσκεται και στις οικονομικές δυνατότητες της.

Απ’ εκεί και πέρα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει η καμπάνια για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, η οποία ομολογουμένως έχει καθυστερήσει αρκετά. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τιμές των διαρκείας θα κυμανθούν από 100 έως 200 ευρώ. Οι ακριβές τιμές θα αφορούν καθίσματα κάτω από τα δημοσιογραφικά στην κεντρική θύρα, ενώ θα υπάρχει και μια μεσαία κατηγορία των 120 ευρώ, που θα είναι θέσεις επίσης κάτω από τα δημοσιογραφικά, αλλά όχι στο κέντρο.