ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Μια νίκη και μια ισοπαλία…

Κέρδισε το Σάββατο στην Πέρνη τον Κεραυνό 2-0 και αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 με τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος

Μια νίκη και μια ισοπαλία ήταν τα αποτελέσματα της ομάδας της Καβάλας στα δύο διαδοχικά φιλικά παιχνίδια που έδωσε το Σαββατοκύριακο σε Πέρνη και Κοκκινόχωμα. Το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη επικράτησε του Κεραυνού με 2-0 το Σάββατο, ενώ το απόγευμα της Κυριακής στο Κοκκινόχωμα αναδείχτηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα με τον Πανσερραϊκό.

Δεν μπόρεσε να «ανοίξει» την άμυνα του Πανσερραϊκού

Στο πιο δυνατό παιχνίδι του διημέρου, ο ΑΟΚ υποδέχτηκε στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος τον Πανσερραϊκό, που φιλοδοξεί παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Σε γενικές γραμμές ήταν ανώτερος από τους φιλοξενούμενους, ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία του, μη μπορώντας να διαπεράσει την καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή. Φάνηκε ότι είχε πρόβλημα στο δημιουργικό τομέα και γι’ αυτό δεν μπόρεσε να κάνει πολλές φάσεις.

Με χτυπήματα φάουλ την Πέρνη

Σε ότι αφορά το πρώτο φιλικό παιχνίδι του διημέρου, ο ΑΟΚ κέρδισε στην Πέρνη τον τοπικό Κεραυνό με 2-0. Τα δύο γκολ σημειώθηκαν 10 λεπτά μετά την έναρξη και πριν την λήξη της αναμέτρησης με ωραία χτυπήματα φάουλ από τους Παπαδόπουλο και Οκάν. Για τον ΑΟΚ ξεκίνησαν τον αγώνα οι εξής: Παπαδόπουλος, Ορφανίδης, Μαϊδανός, Τουμανίδης, Κουτσούμπας, Κέρθι, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος, Τσολακίδης,  Παυλίδης και Βόσαλικ. Ως αλλαγή χρησιμοποιήθηκαν οι εξής: Σιαματάς, Θωμαϊδης, Οκάν, Μαρκόπουλος, Ντουρτμές, Παπαστεριανός, Στίκας, Αρναούτογλου, Καζαντζίδης και Καθάριος.