Άρωμα… Super League στον ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965

Ο διεθνής μέσος Άγγελος Χαντί θα ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ της ομάδας ειδικά στη μεσαία γραμμή, επιστρατεύοντας την εμπειρία του από τις μεγάλες κατηγορίες

Μεταγραφή από το πάνω ράφι για την ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965, καθώς τη φανέλα με το «Καραβάκι» θα φοράει τη φετινή σεζόν ο διεθνής μέσος Άγγελος Χαντί, ο οποίος θα ενισχύσει σημαντικά τη μεσαία γραμμή της ομάδας, έχοντας μεγάλη εμπειρία από τη συμμετοχή του σε ομάδες της Super League.

Ο Χάντι γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας από Ιορδανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Πανηλειακού, την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, προτού μετακομίσει στην Αθήνα, για να ενταχθεί στην ποδοσφαιρική ακαδημία του Χουάν Ραμόν Ρότσα. Το 2008 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στο εξωτερικό, με την Τρέντσιν του Πρωταθλήματος Σλοβακίας.

Έπαιξε σε 11 αγώνες του Πρωταθλήματος κατά τη διάρκεια της σεζόν και ακολούθησε το σύλλογο στην Πρώτη Κατηγορία μετά τον υποβιβασμό του στο τέλος της σεζόν 2007-08. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2010 και εντάχθηκε στην ομάδα της Γ΄ Εθνικής Ολυμπιακό Χερσονήσου, υπογράφοντας συμβόλαιο 6 μηνών.

Συνολικά έχει αγωνιστεί σε ΑΣ Τρέντσιν, Ολυμπιακό Χερσονήσου, Εργοτέλη, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ΟΦΗ, Αήττητος Σπάτων και Λουφτετάρι, καθώς και με την Εθνική Ιορδανίας, ενώ κατά την πλούσια σταδιοδρομία του έχει 210 συμμετοχές και έχει πετύχει 37 γκολ.

*Φωτογραφία: athleticradio.gr