ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Ευχαριστεί την αρτοποιεία «Φελλαχίδη» και τους επαγγελματίες της Καβάλας

Ανακοίνωση για την χορηγία στην ομάδα και την θετική ανταπόκριση του κόσμου της αγορά στην τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων στο «Ανθή Καραγιάννη»

Λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League και η προετοιμασία της ομάδας της Καβάλας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, όχι μόνο στον αγωνιστικό τομέα. Η ΠΑΕ κινείται δραστήρια προκειμένου και φέτος το «Ανθή Καραγιάννη» να «πλημμυρίσει» από διαφημίσεις και χορηγούς, κάτι που θα σημαίνει ότι θα μπουν στα ταμεία της αρκετά χρήματα, για να καλυφθεί μέρος του αυξημένου προϋπολογισμού της χρονιάς. Στην προσπάθεια αυτή εξασφαλίζει νέες συνεργασίες εκτός από τις περισσότερες παλαιές που ανανεώνονται.

Στο πλαίσιο αυτό με ανακοίνωση της ευχαριστεί τα καταστήματα αρτοποιείων «Φελλαχίδη» για την χορηγία στην ομάδα, αλλά και όλους τους επαγγελματίες της Καβάλας που ανταποκρίνονται θετικά στις προτάσεις που δέχονται από τον ΑΟΚ για τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 θεωρεί υποχρέωση της, δημόσια να ευχαριστήσει τα καταστήματα, αρτοποιείων και Φούρνων «Φελλαχίδη» στο νομό Καβάλας, για την ευγενική τους χορηγία και για τη διαρκή και έμπρακτη στήριξη που απλόχερα μας παρέχουν.

Παράλληλα θεωρούμε υποχρέωση μας δημόσια να ευχαριστήσουμε όλους τους επαγγελματίες από την Καβάλα και γενικότερα το νομό μας για την πολύ σημαντική ανταπόκριση τους στο θέμα της τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» προβάλλοντας τις επιχειρήσεις τους. Η στήριξη τους είναι ιδιαίτερα συγκινητική και μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε».