Διαιτητές ΕΠΣ Καβάλας: Αγιασμός για μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά…

Με ευχές για καλή ποδοσφαιρική χρονιά και ενημέρωση για τρέχοντα θέματα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στα γραφεία της ΕΠΣΚ

Mε την παρουσία του συνόλου σχεδόν των διαιτητών ποδοσφαίρου της Καβάλας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην αίθουσα της ΕΠΣΚ, ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στα τοπικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε η επιτροπή διαιτησίας της Ένωσης με επικεφαλής τον αρχιδιαιτητή Βασίλη Κυριακούδη, καθώς και σύσσωμη η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Καβάλας με τον πρόεδρο της Μιχάλη Παπαδόπουλο. Το παρών έδωσε επίσης και ο πρώην διαιτητής και νυν αντιδήμαρχος αθλητισμού του δήμου Καβάλας Απόστολος Μουμτσάκης.

Με τις ευχές για μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και επιτυχίες, τα μέλη της επιτροπής διαιτησίας ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους για τις αξιολογήσεις τους καθώς και για τα τεστ που θα υποβληθούν στο προσεχές μέλλον. Επίσης έγινε κουβέντα για τα εξοδολόγια της διαιτησίας, στις δημόσιες τοποθετήσεις των διαιτητών καθώς και για την εκλογή του πρώην διαιτητή Απόστολου Μουμτσάκη, ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση, στο δημοτικό συμβούλιο της Καβάλας και ανάδειξη του στη θέση του αντιδημάρχου αθλητισμού.

Οι εν ενεργεία διαιτητές της ΕΠΣΚ αυτή τη στιγμή είναι 69 και ο αριθμός τους πλέον καλύπτει και με το παραπάνω τις ανάγκες των τοπικών πρωταθλημάτων. Κι αυτό γιατί (δυστυχώς) ο αριθμός των συλλόγων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα έχει μειωθεί σε σχέση με το παρελθόν! Φέτος κατά μέσο όρο, κάθε Σαββατοκύριακο, θα διεξάγοντα από 20 έως 22 αναμετρήσεις κάτι που σημαίνει ότι με τους υπάρχοντες διαιτητές το πρόγραμμα βγαίνει και μάλιστα πολύ άνετα…

Οι διαιτητές της Καβάλας στις Εθνικές κατηγορίες

Σε ότι αφορά τους διαιτητές της Καβάλας που βρίσκονται στις λίστες των Εθνικών κατηγοριών της ΕΠΟ, είναι συνολικά 11. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια η ΕΠΣΚ δεν εκπροσωπείται στην 1η και 2η κατηγορία. Αναλυτικά τα ονόματα των διαιτητών της ΕΠΣΚ στις Εθνικές κατηγορίες είναι τα εξής:

Διαιτητές

(3η Κατηγορία – 110)

  1. Παναγιώτης Τσιάρας
  2. Αναστάσιος Τσιλίκας

Βοηθοί Διαιτητές

(2η Κατηγορία – 84)

  1. Φώτης Καμπερίδης
  2. Αντώνης Κουκούμης

(3η Κατηγορία -196)

  1. Αθανάσιος Βερνέζης
  2. Κωνσταντίνος Δεδονάκης
  3. Ανδρέας Ζαχαρίας
  4. Αναστάσιος Καρασαββαίδης

Γυναίκες Διαιτητές

(1η Κατηγορία – 10)

  1. Μυλοπούλου Αναστασία

Βοηθοί Διαιτητές

(2η Κατηγορία – 43)

  1. Μαριάνα Βακαλίδου
  2. Μάγδα Τοπουλάκη

Παρατηρητές Διαιτησίας

(2η Κατηγορία – 74)

  1. Βασίλης Κυριακούδης
  2. Δημήτρης Κωνσταντάρας

(3η Κατηγορία – 144)

  1. Γιώργος Μπέης
  2. Φώτης Τερετίδης
  3. Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης

(Εθνικοί Εκπαιδευτές – 77)

  1. Δημήτρης Κωνσταντάρας