ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Αφήστε ήσυχο τον ΑΟΚ

Κατηγορηματική διάψευση των φημών ότι η πίσω από τους ανθρώπους της ΠΑΕ βρίσκονται μεγαλοπαράγοντες, εκτός Καβάλας, από την διοίκηση της ομάδας

Στην κατηγορηματική διάψευση των όσων κυκλοφορούν στην Καβάλα, ειδικά το τελευταίο διάστημα, περί της πραγματικής διοικητικής εικόνας της ΠΑΕ, προχώρησε με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965. Στην ανακοίνωση οι πληροφορίες – φήμες, ότι πίσω από τους παράγοντες της διοίκησης βρίσκονται εφοπλιστές, ιδιοκτήτες μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών και ιδιοκτήτες μεγάλων ΠΑΕ της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης, χαρακτηρίζονται μυθεύματα και σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Επαναλαμβάνεται δε ότι ο ΑΟΚ διοικείται από Καβαλιώτες παράγοντες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Καβάλα, που στέλνουν το μήνυμα σε όλους όσους θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα να «αφήσουν ήσυχο τον ΑΟΚ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 αναφέρει τα εξής:

«Επιχειρείται να δημιουργηθεί μία εικόνα πλασματική, διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και αλλοίωσης της σημερινής εικόνας της ομάδας»

«Tο τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αναπτυχθεί, εντέχνως θεωρούμε, μία φημολογία σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, πια πρόσωπα βρίσκονται οικονομικά πίσω από τη σημερινή διοίκηση και γενικότερα, επιχειρείται να δημιουργηθεί μία εικόνα πλασματική, διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και αλλοίωσης της σημερινής εικόνας.

Ακούσαμε και εμείς να λέγεται αριστερά και δεξιά ότι πίσω από τα πρόσωπα που διοικούν σήμερα την ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, ότι βρίσκονται εφοπλιστές, ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας ή ακόμη και ιδιοκτήτες ΠΑΕ του κέντρου ή της συμπρωτεύουσας.

Είναι γεγονός ότι όλα αυτά αποτελούν μυθεύματα, φαντασιώσεις, όνειρα θερινής νυκτός, σενάρια επιστημονικής φαντασίας και κυρίως ψέματα και δημιουργήματα κάποιων οι οποίοι θέλουν να βλάψουν την ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965,. Θέλουν να προσβάλλουν την ιστορία της ομάδας, τους φιλάθλους της και κυρίως αποσκοπούν στο να βάλουν εμπόδια στο μέλλον της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 θεωρεί υποχρέωση του  δημόσια να διαψεύσει κατηγορηματικά κάθε είδους τέτοιες φήμες, κάθε είδους ψευδής ειδήσεις.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, ανήκε ανήκει και θα ανήκει για μία ζωή στους Καβαλιώτες. Ανήκε και θα συνεχίσει να ανήκει μόνο στην Καβάλα και σε κανέναν άλλον

Διοικείται αποκλειστικά και μόνο σε Καβαλιώτες επιχειρηματίες με ονοματεπώνυμο, ανθρώπους της καθημερινότητας που ζούνε και αναπνέουν στην Καβάλα, από επαγγελματίες που μάχονται και επαγγελματικά δραστηριοποιούνται καθημερινά για να κρατήσουν όρθιες τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα τους, διοικείται από ανθρώπους του μόχθου που κυκλοφορούν στην κοινωνία της Καβάλας ή του νομού και όλοι τους γνωρίζουν.

Δηλώνουμε επίσης κατηγορηματικά, ότι όλοι εμείς που βρισκόμαστε σήμερα στο «τιμόνι» της ομάδας, που πολλές φορές βάζουμε τον ΑΟΚ πιο πάνω από τις οικογένειες μας, θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να βγάλουμε σε πέρας την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν μερικά χρόνια όλοι μαζί και παραμένουμε και σήμερα μία γροθιά.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως στέλνουμε μήνυμα στους εμπνευστές των κατά την φαντασία τους μυθευμάτων: «Αφήστε ήσυχο τον ΑΟΚ».

Τέλος διαβεβαιώνουμε σε όλους τους καβαλιώτες φιλάθλους και μη, επώνυμους και απλούς πολίτες,

Ότι όλοι μαζί, ενωμένοι θα οδηγήσουμε και πάλι τον ΑΟΚ εκεί που πρέπει να βρίσκεται και το καραβάκι στα λιμάνια που πρέπει να αξίζει να είναι. Για αυτό πρέπει να δείξουμε όλοι μαζί  την αγάπη και τον σεβασμό μας για την ομάδα που εκπροσωπεί αυτή την πόλη. Στήριξε την, βοήθησε την, χρειάζεται όλοι να είμαστε κοντά της».