ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Κάλεσμα ΠΑΕ και Δερμιτζάκη στον κόσμο της Καβάλας

Διοίκηση και προπονητής της ομάδας καλούν τους φιλάθλους να στηρίξουν τους παίκτες στο πρώτο εντός έδρας επίσημο παιχνίδι της χρονιάς με τα Χανιά στο «Ανθή Καραγιάννη» – Θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας

Κάλεσμα στον κόσμο του ΑΟΚ να σταθεί στο πλευρό της ομάδας την Τετάρτη το απόγευμα, στο πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς με τα Χανιά, για το κύπελλο Ελλάδος, κάνουν η διοίκηση της ΠΑΕ με ανακοίνωση της και ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης με δήλωση του στη «ΝΕ».

Η διοίκηση του συλλόγου εκτός από την πρόσκληση για το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 16.00 στο «Ανθή Καραγιάννη» κάνει γνωστό ότι στην αναμέτρηση θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής περιόδου, ενώ για όσους δεν τα έχουν προμηθευτεί θα ισχύσει γενική είσοδος 10 ευρώ για τους άνδρες και 5 για τις γυναίκες. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 καλεί τους καβαλιώτες φιλάθλους να δώσουν το παρόν τους στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας μας, της περιόδου 2019-2020, για την 4η φάση του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την ΠΑΕ Χανίων, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019, στο Δημοτικό στάδιο Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη» και  ώρα έναρξης 16.00.

Ενημερώνουμε ότι ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2019-2020 για όλες τις θύρες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» ενώ για τους μη κατόχους υπάρχει γενική είσοδος. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 10 ευρώ για τους άνδρες και 5 ευρώ για τις γυναίκες».

Παύλος Δερμιτζάκης: «Επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…»

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΑΟΚ Παύλος Δερμιτζάκης μιλώντας για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο επισημαίνει ότι «σ’ αυτό το ξεκίνημα των εντός έδρας υποχρεώσεων μας για την φετινή αγωνιστική περίοδο θέλουμε να έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο της Καβάλας, που σε κάθε περίπτωση έχει αποδείξει ότι αγαπάει την ομάδα και την υποστηρίζει όπως και όσο μπορεί. Θέλουμε να έχουμε τους φιλάθλους μαζί μας για να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα, για όπως είναι γνωστό «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός»!

Αναφερόμενος στη συνέχεια στον αντίπαλο της Τετάρτης ο κόουτς της Καβάλας επισήμανε ότι «καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια από τις καλές ομάδες της Super League 2, που διαθέτει ένα πολύ πλούσιο ρόστερ τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποσότητα, ενώ έχει και ένα πολύ καλό προπονητή. Είναι μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους την φετινή χρονιά και συνεπώς ο βαθμός δυσκολίας του παιχνιδιού για την δική μας ομάδας είναι πολύ μεγάλος. Πιστεύω πάντως ότι θα είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της αναμέτρησης και αισιοδοξώ ότι θα τα πάμε πολύ καλά».

Τα δείγματα γραφής που έδωσε η ομάδα τόσο στον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας στην Κέρκυρα, όσο και στο φιλικό παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας το Σάββατο στο βοηθητικό του ΑΟΚ ήταν σχετικά καλά για την πορεία της και την ετοιμότητας της. Αναφερόμενος στο τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας ο Παύλος Δερμιτζάκης, αφού τόνισε ότι οι αντίπαλοι στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, τόνισε ότι «αυτό τα παιχνίδι έγινε για δύο λόγους. Ο πρώτος είχε να κάνει με το χρόνο της συμμετοχής που ήθελα να δώσω σε παιδιά που δεν έπαιξαν στο κύπελλο και να τους δείξω μ’ αυτό τον τρόπο ότι τους υπολογίζω όλους για τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος, αφού όλους τους θεωρώ βασικούς. Ο δεύτερος είχε να κάνει με ορισμένα θέματα τακτικής μέσα στο γήπεδο, τα οποία θέλαμε να τα βελτιώσουμε και πιστεύω ότι κι εκεί τα πήγαμε καλά».