Παλαίμαχοι ΑΟΚ: Ήττα με 7-3 από τους παλαίμαχους της Δόξας Δράμας [Φωτογραφίες]

Η φιλική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Κρηνίδων

Την ήττα με σκορ 7-3 γνώρισαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ από την αντίστοιχη ομάδα της Δόξας Δράμας, στο φιλικό παιχνίδι που έδωσαν το απόγευμα της Δευτέρας 23Σεπτεμβρίου στο γήπεδο των Κρηνίδων. Ο αγώνας αυτός ήταν η ρεβάνς της αναμέτρησης των δύο ομάδων στην Δράμα, στις αρχές του μηνός, όπου ο ΑΟΚ είχε επικρατήσει με 5-3.

Για την ομάδα της Καβάλας τα τρία γκολ σημείωσαν οι Συλάιδος, Παπανδρέου και Καρασαββίδης ενώ για την Δόξα Δράμας σκόραραν Γεωργιάδης 4 και Αρνής 3.

Σύμφωνα με το kavalapoint. gr στο γήπεδο των Κρηνίδων έδωσαν το παρών, είτε αγωνιζόμενοι είτε συμμετέχοντας απ’ την… κερκίδα οι εξής:

ΑΟΚ: (Προπονητής: Χατζηαποστολίδης Λάκης) Καραμπετάκης, Ζιρτιλίδης, Φιλιτσόπουλος, Καρασαββίδης, Τοπούζης, Γεωργιάδης Π., Κατρακυλάκης, Παπανδρέου, Καϊτατζής, Συλάϊδος, Βακιρτζής, Μελισσόπουλος, Ιατρόπουλος, Γιαμαλίδης, Παπατζής, Κακκαλής, Παπαδάκης, Μουρατίδης, Γιαννακίδης, Ρουμελιώτης, Μαλλιαρός, Χαραλαμπίδης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: (Προπονητής: Φιλίππου Μιχάλης) Λογαράς, Ασλανίδης, Ξανθόπουλος, Παχατουρίδης, Ελευθεριάδης, Τσελεμπής, Κιοσσές, Κατσαρίδης, Γεωργιάδης Γ.Χ., Αρνής, Γεωργιάδης Κ., Μουρατίδης Κ., Μουρατίδης Β., Κόντος, Τσιμπλίδης, Παναγιωτίδης, Πέρος, Μελεκίδης.

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε γεύμα στο «Προσκήνιο» στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων.