ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Η «πεντάδα» των αρχηγών της ομάδας

Ανακοινώθηκαν οι παίκτες της ομάδας που θα φορούν το περιβραχιόνιο στην φετινή αγωνιστική περίοδο στη Football League

Λίγες πλέον ώρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, ο ΑΟΚ έκανε γνωστούς τους αρχηγούς της ποδοσφαιρικής ομάδας, που είναι 5! Στην λίστα που ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, πρώτος στη σειρά είναι ο παλαιότερος ποδοσφαιριστής του τμήματος Γρηγόρης Παπαδόπουλος, ενώ δεύτερος είναι ο Βασίλης Γαβριηλίδης και τρίτος ο Άγγελος Παπαστεργιανός, που φέτος επέστρεψε στο «καραβάκι». Ακολουθεί ο τερματοφύλακας Γιώργος Δήμιζας, που κι αυτός πλέον είναι από τους παλαιότερους παίκτες της ομάδας και στην 5η θέση είναι ο νεαρός Καβαλιώτης μέσος Γιώργος Θωμαίδης.

Παράλληλα στην ανακοίνωση του ΑΟΚ, τονίζεται οι μαθητές της Καβάλας, μέχρι την Γ’ Γυμνασίου μπορούν να μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο με την επίδειξη της μαθητικής τους ταυτότητας, ενώ έγινε γνωστό ότι στη θέση του υπευθύνου του γραφείου τύπου και επικοινωνίας επέστρεψε ο Πέτρος Πετρόπουλος, στη θέση του Μπάμπη Παναγιωτίδη που ανέλαβε τη θέση του υπευθύνου των τμημάτων υποδομής του ΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ενόψει της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Football League καλεί τους Καβαλιώτες φιλάθλους να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας και να δώσουν δυναμικό παρόν στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με την Τρίγλια, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, στις 16:00. Η παρουσία του φίλαθλου κόσμου μας, κρίνεται πέρα για πέρα απαραίτητη στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και σε όσα εντός έδρας, θα ακολουθήσουν και με την κόσμια όπως πάντα αλλά δυναμική παρουσία του, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

-Κάνει γνωστό το ότι η γενική είσοδος για το παιχνίδι με την Τρίγλια είναι 10 ευρώ, ενώ δωρεάν είναι η είσοδος για τους μαθητές μέχρι την Γ’ τάξη γυμνασίου με την επίδειξη της μαθητικής ταυτότητας.

-Παράλληλα ενημερώνει ότι οι αρχηγοί της ομάδας μας, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020 είναι οι εξής:
1.Παπαδόπουλος Γρηγόριος
2.Γαβριηλίδης Βασίλειος
3.Παπαστεριανός Άγγελος
4.Δήμιζας Γεώργιος
5.Θωμαϊδης Γεώργιος.

-Τέλος η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 κάνει γνωστό ότι υπεύθυνος του γραφείου Τύπου και επικοινωνίας είναι ο δημοσιογράφος, Πέτρος Πετρόπουλος».