Από το… Κολυμβητήριο της Καβάλας στον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Ζουμπούλογλου

Ο 17χρονος διεθνής κολυμβητής από τη Δράμα και μέχρι τώρα μέλος της ομάδας του Πανσερραϊκού εντάχθηκε και επίσημα στην κολυμβητική οικογένεια της ομάδας του Πειραιά

Στην οικογένεια του Ολυμπιακού εντάχθηκε και επίσημα ο 17χρονος διεθνής κολυμβητής από τη Δράμα Δημήτρης Ζουμπούλογλου, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ζουμπούλογου, ο οποίος εντάσσεται στο τμήμα Κολύμβησης. Ο διεθνής κολυμβητής είναι γεννημένος στις 21/3/2002 και αγωνίζεται στα 50μ., 100μ., 200μ. και 400μ. ελεύθερο», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας του Πειραιά.

Μάλιστα, ο νεαρός κολυμβητής εξέφρασε τη χαρά του που ανήκει πλέον στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας όχι μόνο στην Κολύμβηση. Είναι η τελευταία μου χρονιά στην ηλικιακή κατηγορία των Εφήβων και θα στοχεύσω στα Πανευρωπαϊκά», ανέφερε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης είναι μόλις 17 ετών, ζει στην πόλη της Δράμας και προπονείται εδώ και 4 χρόνια καθημερινά -πλην Κυριακών- στο Κολυμβητήριο της Καβάλας, εντός και εκτός πισίνας, ανήκοντας μέχρι τώρα στην ομάδα του Πανσερραϊκού, ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας του, δεν είναι λίγες οι διακρίσεις του στα κολυμβητήρια της χώρας, αλλά και του εξωτερικού, έχοντας στο πλευρό του τον Καβαλιώτη προπονητή Γιώργο Πουλαρινό.

*Φωτογραφία: redking.gr