Αετός Ορφανού: Το πιο μεγάλο παιχνίδι του, μέχρι το επόμενο…

Ο κυπελλούχος της ΕΠΣΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας με φόντο την πρόκριση στην 5η φάση του κυπέλλου Ελλάδος

Έτοιμος για το μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας του, μέχρι το επόμενο, είναι ο Αετός Ορφανού, που το απόγευμα της Τετάρτης θα υποδεχτεί στο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας τον Απόλλωνα Λάρισας για την 4η φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Το συγκρότημα του Οφρυνίου, έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι ο στόχος του εκτός από μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (όπως και τα προηγούμενα χρόνια), θέλει να προχωρήσει όσο μπορεί στο θεσμό του κυπέλλου και να τεθεί αντιμέτωπο με κάποια μεγάλη ομάδα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους αγώνες του θεσμού, γι’ αυτό και δεν θέλει να περιοριστεί απλά και μόνο σε μια καλή εμφάνιση κόντρα στην ομάδα της Super League 2 που θα υποδεχτεί στην Καβάλα.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16.00 και διαιτητής της θα είναι ο γνωστός (και μη… εξαιρετέος) Απόστολος Τζουμαλάκης από τις Σέρρες. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων, οι νικητές των οποίων θα περάσουν στην Ε’ φάση του κυπέλλου Ελλάδος έχει ως εξής:

Τετάρτη 2-10
– Αετός Ορφανού – Απόλλων Λάρισας (16:00)
Διαιτητής: Τζουμαλάκης (Σερρών)
Βοηθοί: Αναστασιάδης, Κρυωνάς (Σερρών)

– Ιάλυσος Ρόδου – ΑΟ Κασσιόπη (14:15)
Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθηνών)
Βοηθοί: Νιδριώτης (Αθηνών), Οικονόμου (Δυτ. Αττικής)

– ΑΕ Ασπροπύργου – ΠΑΣ Γιάννινα (16:00)
Διαιτητής: Ανδριάνος (Αχαΐας)
Βοηθοί: Πήττας (Ηλείας), Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας)

Το κάλεσμα της διοίκησης

Εν όψει του αγώνα, η διοίκηση του Αετού καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο να βρεθεί το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Καβάλας για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας, έτσι ώστε στην κλήρωση της επόμενης φάσης του θεσμού να υπάρχουν δύο ομάδες που θα εκπροσωπούν το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο, αφού ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα έχει εξασφαλίσει την πρόκριση ο ΑΟΚ με τη νίκη του επί των Χανίων. Στην ίδια ανακοίνωση ο Αετός κάνει γνωστό ότι τα εισιτήρια του αγώνα θα κοστίζουν 10 ευρώ για τους άνδρες και 5 για τις γυναίκες, ενώ η είσοδος θα είναι δωρεάν για παιδιά έως την 3η Γυμνασίου. Το κάλεσμα του Αετού αναφέρει τα εξής: «Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Αετού προσκαλούν τους φίλους του ποδοσφαίρου της Καβάλας την Τετάρτη 2-10- στις 16.00 στο «Ανθή Καραγιάννη» στο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Απόλλωνα Λάρισας για την Δ’ φάση του κυπέλλου Ελλάδας… Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε για να είμαστε με τον ΑΟ Καβάλας οι πρεσβευτές του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου στην επόμενη κλήρωση… Ειδική πρόσκληση σε όλες τις Ακαδημίες της Καβάλας. Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ και για τις γυναίκες 5 ευρώ. Δωρεάν παιδιά μέχρι την 3η γυμνασίου. Σας περιμένουμε»!

Στο «Ανθή Καραγιάννη»

Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να τονιστεί ότι αρχικά ο Δήμος Καβάλας είχε αρνηθεί να παραχωρήσει το «Ανθή Καραγιάννη» λόγω του γεγονότος ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν έτοιμος (μετά την επανασπορά του χλοοτάπητα), ωστόσο η στάση του άλλαξε αφού δεν υπήρχε άλλη εναλλακτική λύση. Το δημοτικό στάδιο της Ελευθερούπολης δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις της ΕΠΟ, ενώ αρνητική απάντηση δόθηκε και από τον Δήμο Σερρών, όπου απευθύνθηκε η διοίκηση του Αετού.