Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βυζαντίου: Οι μεγάλες ομάδες γίνονται από τους μικρούς…

Νέο φιλόδοξο ξεκίνημα της ομάδας του Κοκκινοχώματος στα τμήματα υποδομής

Mε τις καλύτερες προϋποθέσεις και με την συμμετοχή πολλών παιδιών από το χωριό, έγινε το νέο ξεκίνημα που επιχειρεί το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στα τμήματα υποδομής. Μετά από πολλά χρόνια ο ιστορικός σύλλογος αρχίζει και πάλι δουλειά στις μικρές ηλικίες με την επίσημη έναρξη της νέας προσπάθειας να γίνεται το απόγευμα της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος. Η επαναλειτουργία της Ακαδημίας ποδοσφαίρου, συμπίπτει και με το νέο ξεκίνημα που επιχειρεί και η ανδρική ομάδα του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ.

Στον αγιασμό τη νέα χρονιά, που στην ουσία θα είναι μεταβατική, μιας και η ομάδα δεν θα συμμετέχει στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΚ, αλλά θα προπονείται και θα δίνει φιλικούς αγώνες, έδωσαν το παρών μέλη της διοίκησης του συλλόγου και της ανδρικής ομάδας καθώς και τα παιδιά που θα γυμνάζονται υπό τις οδηγίες του προπονητή της Ακαδημίας Μπάμπη Προβατίδη.

Στο Βυζάντιο, ανταποκρινόμενοι στην διάθεση των παιδιών του χωριού να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, θέλουν να δημιουργήσουν ένα υγιές ποδοσφαιρικό οικοδόμημα, έχοντας ως βασικό σύνθημα «οι μεγάλες ομάδες γίνονται από τους μικρούς».  Πληροφορίες – Εγγραφές : 6970633932.