Αετός Ορφανού: Το όμορφο ταξίδι στο κύπελλο Ελλάδος, τελείωσε…

Ήττα - αποκλεισμός με 1-0, από τον Απόλλωνα Λάρισας. με καλή εμφάνιση, στο «Ανθή Καραγιάννη»

Το όμορφο ταξίδι του Αετού Ορφανού στο κύπελλο Ελλάδος, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας. Ο κυπελλούχος της ΕΠΣΚ, που ήθελε όσο τίποτα άλλο να κάνει ακόμα ένα βήμα στο θεσμό, δεν τα κατάφερε απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας. Γνώρισε την ήττα με 1-0 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια, μένοντας με την ικανοποίηση των πολύ καλών εμφανίσεων και των σπουδαίων επιτυχιών στις προηγούμενες τρεις φάσεις της διοργάνωσης.

Φάσεις και γκολ

Σ’ ένα παιχνίδι που είχε ρυθμό, ο Αετός έδωσε αρχικά χώρο στους φιλοξενούμενους που είχαν μεν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν απείλησαν ιδιαίτερα. Λίγο πριν από την συμπλήρωση του ημίωρου, η ομάδα της Καβάλας έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει (κάτι που θα άλλαζε την ροή του αγώνα) όμως όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά αμέσως μετά δέχτηκε και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, στο 28’ ο Φουστέρης βρέθηκε μόνος του με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά δεν μπόρεσε να τον κερδίσει και 2 λεπτά αργότερα ο Ουζούνογλου επίσης μόνος του από πλάγια θέλησε να «κρεμάσει» τον Γκέκα αλλά αστόχησε.

Το γκολ που έκρινε το νικητή (0-1) ήρθε στο 32’ μετά από μια περίεργη φάση, με τον Σάντος, ύστερα από προσπάθεια του Μπαστακού.

Στο 52’ ο Αετός ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Αποστολίδη, ενώ στο 55’ ο Απόλλων είχε διπλό δοκάρι όταν μετά από σουτ του Σάντος η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και στην αναπήδηση της βρίσκει και πάλι το δοκάρι.

Στο 72’ οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Ναζίμ, ενώ στο 85’ ακυρώνεται γκολ του Κωνσταντινίδη ως οφσάιντ.

Οι συνθέσεις

Αετός Ορφανού: Κυφωνίδης, Θεοδοσιάδης (85’ Πανάγου), Κάμπατζης, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Ελέζι, Ουζούνογλου (53’ Γιάνα), Φουστέρης (57’ Σαββατιανός), Δουμάνης, Αποστολίδης.

Απόλλων Λάρισας: Γκέκας, Τασιούλης, Χατζής, Σκούπρα, Σουλιώτης, Σάντος, Μπαστακός (80’ Σιφναίος), Καμπέρης, Νύκταρης, Ναζίμ, Κουάλας (32’ Ντιμάι).