Νίκος Καραμπετάκης: Και επίσημα προπονητής στον Ιάλυσο Ρόδου

Ανακοινώθηκε η πρόσληψη του 48χρονου Καβαλιώτη τεχνικού στην ομάδα της Football League

Ο Νίκος Καραμπετάκης είναι και επίσημα ο προπονητής του ΓΑΣ Ιάλυσος Ρόδου που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League. Ο Καβαλιώτης τεχνικός αντικαθιστά στον πάγκο της ομάδας τον Σάκη Παπαβασιλείου που παραιτήθηκε μετά τον αγώνα της πρεμιέρας με την Κέρκυρα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Η διοίκηση της ΠΑΕ Ιάλυσος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Καραμπετάκη. Είναι 48 ετών γεννημένος στην Καβάλα και έχει προπονήσει στο παρελθόν σε Εθνικές Κατηγορίες τις ΑΕ Πιερέων, Άρη Ακροποτάμου και Νέστο Χρυσούπολης. Ο κ. Καραμπετάκης έχει εργαστεί στον Αγροτικό Αστέρα και την Δόξα Δράμας ενώ έχει υπάρξει βοηθός του Νίκου Παπαδόπουλου, τόσο στον Ηρακλή όσο και στον ΟΦΗ, όπως και του Χάιμε Βέρα. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Ο Νίκος Καραμπετάκης που είναι και πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Καβάλας, αναμενόταν την Πέμπτη στη Ρόδο, προκειμένου να πιάσει αμέσως δουλειά, εν όψει του δύσκολου αγώνα της Κυριακής με την Καλαμάτα εκτός έδρας.