Παύλος Δερμιτζάκης: Οι παίκτες μου απέδειξαν ότι δε δέχονται την ήττα

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και από την προσπάθεια των παικτών στον ισόπαλο (0-0) αγώνα με το Αιγάλεω, ο τεχνικός του ΑΟΚ

Ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές του δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΑΟΚ. Ο Παύλος Δερμιτζάκης επισήμανε ότι η ομάδα δημιούργησε ευκαιρίες για να σκοράρει μέχρι την φάση της αποβολής και από εκεί και πέρα έκαναν αυτό που έπρεπε για να κρατήσουν την ισοπαλία, δείχνοντας έτσι ότι δεν δέχονται την ήττα.

«Ήταν ένα ωραία παιχνίδι που τα είχε όλα, πάθος, δύναμη, ευκαιρίες αλλά δεν είχε γκολ. Μέχρι την φάση της αποβολής είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας και μέχρι τότε δημιουργήσαμε 4 κλασικές ευκαιρίες με τελευταία αυτή του Χαντί (στην αρχή του 2ου μέρους). Η αποβολή δεν μας έδωσε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε το παιχνίδι και όπως συμβαίνει σ’ αυτές τις περιπτώσεις αν δεν μπορείς να κερδίσεις σ’ ένα παιχνίδι προσπαθείς να μην το χάσεις. Κι αυτό κάναμε, προσπαθώντας βέβαια με κάποιες φάσεις να το «κλέψουμε». Στο τέλος ήρθαν ορισμένες μεγάλες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας και από την προσπάθεια των παικτών, που τους έδωσα συγχαρητήρια στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα.

Απ’ αυτό το παιχνίδι κρατάμε το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές μου απέδειξαν ότι δεν δέχονται την ήττα, ότι έκαναν αυτό που έπρεπε όταν βρέθηκαν λιγότεροι στον αγωνιστικό χώρο και φυσικά ότι πήραν έναν βαθμό.

Με την Τρίγλια δημιουργήσαμε ευκαιρίες, τις περισσότερες από τις οποίες αξιοποιήσαμε. Με το Αιγάλεω όμως δεν τα καταφέραμε. Αυτό συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.

Είμαι ευχαριστημένος από τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, από την συμπεριφορά του και από το χειροκρότημα του».

Πέτρος Δημητρίου (Προπονητής Αιγάλεω):

«Ευχαριστούμε την Καβάλα για την πολύ καλή φιλοξενία. Θα την ανταποδώσουμε»

«Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Καβάλα, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο. Όπως θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει, έτσι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Εμείς είχαμε δύο καλές ευκαιρίες στο τέλος για να σκοράρουμε. Το τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει μια πικρία, όμως λόγω του ότι είχαμε έναν εξαιρετικό αντίπαλο απέναντι μας μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι. Πήραμε έναν βαθμό ψυχολογίας. Ευχαριστούμε την Καβάλα για την πολύ καλή φιλοξενία που μας επιφύλαξε. Εκτιμούμε αυτά που έκανε η ομάδα για εμάς (διευκολύνσεις, προπόνηση στο Κρυονέρι) και θα ανταποδώσουμε».