«Γαλάζιοι Αργοναύτες»: Δε θα δουν τον ΑΟΚ από την τηλεόραση…

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας διοργανώνουν εκδρομή για τον Ασπρόπυργο στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της χρονιάς

Κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα στο πρώτο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Football League θα βρεθούν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΟΚ. Ο σύνδεσμος ΣΦΑΟΚ «Γαλάζιοι Αργοναύτες» διοργανώνει εκδρομή το Σάββατο 12 Οκτωβρίου για τον Ασπρόπυργο, και στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει ότι το κόστος της θα είναι 40 ευρώ (χωρίς το εισιτήριο του αγώνα) και ότι όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σ’ αυτή θα πρέπει να το δηλώνουν μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 10 του μηνός. Η αναχώρηση του λεωφορείου θα γίνει στις 2.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, δεδομένου ότι ο αγώνας στον Ασπρόπυργο, αρχίζει στις 15.00.

Η ανακοίνωση των «Γαλάζιων Αργοναυτών» που δεν θα δουν τον αγώνα της Καβάλας από την τηλεόραση, μιας και όπως είναι γνωστό θα μεταδοθεί απ’ ευθείας τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, αναφέρει τα εξής: «Οι «Γαλάζιοι Αργοναύτες» το Σάββατο θα είμαστε για ακόμη ένα παιχνίδι δίπλα στον ΑΟΚ. Εκδρομή στον Ασπρόπυργο. Αναχώρηση την Παρασκευή τα ξημερώματα Το κόστος της εκδρομής είναι 40€ χωρίς το εισιτήριο του αγώνα.

Η δήλωση συμμετοχής είναι μέχρι την Πέμπτη το βράδυ στα γραφεία του Συνδέσμου. Πληροφορίες-εγγραφές στα γραφεία του Συνδέσμου.

Η αναχώρηση θα γίνει ξημερώματα Σαββάτου στις 2 και μισή από την κεντρική πλατεία…»!