ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Ορφανίδης αντί Καζαντζίδη στην ενδεκάδα

Η μοναδική αλλαγή στο βασικό σχήμα της ομάδας στον αγώνα με τον Ασπρόπυργο θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας

Κανονικά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας της Καβάλας εν όψει του αγώνα της 3ης αγωνιστικής, για το πρωτάθλημα της Football League, στον Ασπρόπυργο. Όπως είναι γνωστό η αναμέτρηση, που θα είναι το πρώτο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι για το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη, θα διεξαχθεί (όπως και αυτό της περασμένης αγωνιστικής με το Αιγάλεω στο «Ανθή Καραγιάννη») το Σάββατο και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απ’ ευθείας από την ΕΡΤ 3 στις 15.00.

Η αποστολή για την Αθήνα θα αναχωρήσει την προηγούμενη της ημέρας του αγώνα, δηλαδή την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα πραγματοποιήσει την πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια θα μπει στο λεωφορείο για να ξεκινήσει το ταξίδι των 650 χιλιομέτρων για τον προορισμό της. Η ομάδα θα καταλύσει το βράδυ στο ξενοδοχείο «Four Seasons» της Γλυφάδας, εκεί δηλαδή που κατέλυσε και πρόπερσι για τον προημιτελικό αγώνα του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας!

Τα αγωνιστικά

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο σχήμα της ενδεκάδας για το δύσκολο αυτό παιχνίδι. Η μόνη (αναγκαστική) αλλαγή θα είναι αυτή στο δεξί άκρο της άμυνας, λόγω της απουσίας του Γιάννη Καζαντζίδη που αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη στον αγώνα με το Αιγάλεω, και κατά πάσα πιθανότητα θα τιμωρηθεί με 2 αγωνιστικές αποκλεισμού. Στην θέση του θα αγωνιστεί πιθανόν ο Λάζαρος Ορφανίδης, που μπορεί στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος να μην έχει θέση βασικού, ωστόσο χρησιμοποιείται συνεχώς ως αλλαγή προσφέροντας πολλά στην ομάδα, κυρίως στη θέση του αμυντικού χαφ. Επειδή όμως γνωρίζει καλά και τη θέση του δεξιού μπακ, θεωρείται ο επικρατέστερος για ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.