Τένις με Αμαξίδιο: Λημνιούδης-Διαλεκτόπουλος στο… στόχαστρο της Ace Tennis Academy [φωτογραφίες]

Η προπονήτρια Καλλιόπη Μπομπόνη, εκπροσωπώντας μια από τις μεγαλύτερες ακαδημίες τένις στην Ελλάδα, παρακολούθησε προσωπικό εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Καβάλα, συλλέγοντας προπονητικές και λειτουργικές γνώσεις

Η προπονήτρια της Ace Tennis Academy Καλλιόπη Μπομπόνη παρακολούθησε προσωπικό εκπαιδευτικό σεμινάριο για προπόνηση Τένις με Αμαξίδιο στην Καβάλα το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου 2019.

Η παρουσίαση έγινε από τον υπεύθυνο του τμήματος Τένις με Αμαξίδιο και προπονητή Γιάννη Λημνιούδη, με κεντρικούς άξονες τον τρόπο προπόνησης, αλλά και όλες τις παραμέτρους για να μπορεί να λειτουργήσει σωστά ένα τέτοιο εγχείρημα.

Η ακαδημία, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του τμήματος Τένις με Αμαξίδιο επιθυμεί η παροχή της αυτή να είναι υψηλού επιπέδου τόσο προπονητικά αλλά πρωτίστως λειτουργικά.

Παράλληλα, ευχαριστεί τον κ. Λημνιούδη, αλλά και τον αθλητή του Κωνσταντίνο Διαλεκτόπουλο για τον πολύτιμο χρόνο τους, αλλά και για παροχή των γνώσεών τους πάνω σε ένα αντικείμενο το οποίο αποτελεί στόχο της ακαδημίας για τα επόμενα χρόνια.

Για την ιστορία: η Ace Tennis Academyακαδημία ιδρύθηκε το 2009 από τον Αντώνη Καλαϊτζάκη και οι δραστηριότητές της λαμβάνουν χώρα στις υπερσύγχρονες νέες εγκαταστάσεις στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά  Ηρακλείου.

6 γήπεδα στη διάθεσή της και με δυνατό προπονητικό team, η ακαδημία αποβλέπει στην ανάπτυξη του αθλήματος καθώς και στην δημιουργία ενός διασκεδαστικού αλλά παράλληλα έντονα αθλητικού περιβάλλοντος.

Βασικοί στόχοι της ακαδημίας είναι η ενίσχυση του μαζικού χαρακτήρα του αθλήματος, σε άτομα όλων των ηλικιών. Για τον λόγο αυτό υπάρχουν τμήματα που απευθύνονται σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις ηλικίες.