ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Στο ίδιο «δρομολόγιο» με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας…

Συνάντηση της διοίκησης και του προπονητή της ομάδας με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ και επιβεβαίωση της στενής συνεργασίας και την φετινή χρονιά

Η στήριξη του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Νομού Καβάλας στην ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 είναι πλέον δεδομένη και τέθηκε επί τάπητος έμπρακτα νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου στην συνάντηση των εκπροσώπων της διοίκησης του, με τους αντίστοιχους της ομάδας σε μία λιτή αλλά πολύ ουσιαστική συνύπαρξη.

Ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Νομού Καβάλας Κωνσταντίνος Πανταζής συνοδευόμενος από το μέλος της διοίκησης Κώστα Τσεμαλίδη επισκέφτηκαν τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 και συναντήθηκαν με τον διοικητικό εκπρόσωπο της ομάδας Σωτήρη Δεληκάρη, τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη ενώ στην συνάντηση τους παραβρέθηκε και ο υπεύθυνος τύπου Πέτρος Πετρόπουλος. Η συνάντηση των δύο πλευρών έγινε σε πολύ καλό και εγκάρδιο κλίμα κα στη διάρκεια της, κατατέθηκε από πλευράς των εκπροσώπων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Καβάλας η στήριξη στην ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ενώ τονίστηκε ότι και φέτος θα είναι κοντά στην προσπάθεια της ομάδας η οποία αυτή τη φορά αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League. Βέβαια πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένη την ικανοποίηση που υπήρχε και από τις δύο πλευρές γεγονός το οποίο επισφραγίζει τις άριστες σχέσεις και το πολύ καλό κλίμα της συνεργασίας τους.

Κώστας Πανταζής: «Είμαστε εδώ για τον ΑΟΚ»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος Υπεραστικού ΚΤΕΛ Νομού Καβάλας Κωνσταντίνος Πανταζής στις δηλώσεις που έκανε σημείωσε τα εξής:

«Είμαστε εδώ για να ενισχύσουμε την προσπάθεια που κάνει ο Α.Ο.Κ. φέτος και μάλιστα σε επαγγελματικές κατηγορίες.  Βρισκόμαστε εδώ δηλαδή για να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που καταβάλετε από πλευράς της ομάδας. Γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολο το έργο των ανθρώπων που διοικούν και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καβάλας είναι πάντα κοντά στην προσπάθεια της ομάδας. Όπως στο παρελθόν έτσι και φέτος θα είμαστε κοντά στον ΑΟΚ,  Η στήριξη φέτος θα είναι ακόμη πιο έμπρακτη. Πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει καλά και όλα θα πάνε καλά για την πόλη, για τον αθλητισμό και τη δουλειά μας»

Σωτήρης Δεληκάρης: «Μαζί με το ΚΤΕΛ μέχρι και την Super League»

Ο εκπρόσωπος της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, Σωτήρης Δεληκάρης τόνισε τα εξής: «Θα ήθελα να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη προσφορά σας όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα αλλά και για φέτος. Εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία για πολλά χρόνια μέχρι να φτάσουμε στη Super League».

Παύλος Δερμιτζάκης: «Τιμή μας η συνεργασία με το ΚΤΕΛ Καβάλας»

Τέλος ο προπονητής της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης υπογράμμισε ότι «με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και γενικά όλο το ΚΤΕΛ Καβάλας για τη βοήθεια που παρέχει στην ομάδα μας που είναι η κορυφή της πυραμίδας στο νομό και στην πόλη μας. Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ του νομού μας όλα αυτά τα χρόνια είναι κοντά στην ομάδα. Για μας είναι τιμή που τέτοιες μεγάλες εταιρίες του νομού μας είναι ένας συνδετικός κρίκος που υπάρχει μέσα στην ομάδα. Θεωρώ ότι είναι μεγάλη βοήθεια που μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε ακόμη περισσότερο συγκεντρωμένοι και ευαισθητοποιημένοι σ` ένα μεγάλο στόχο που είναι μέσα από την ομάδα να εξελιχθεί και να διαφημιστεί ο αθλητισμός, το ποδόσφαιρο της πόλης και του νομού μας. Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο και όλα τα μέλη αυτού του οργανισμού και θέλω να σημειώσω ότι μας δίνουν μεγάλη βοήθεια και πολλές ευθύνες».

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 με ανακοίνωση του ευχαριστεί τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Νομού Καβάλας Κωνσταντίνο Πανταζή και όλα τα μέλη του Οργανισμού για την πολύτιμη στήριξη του, εκτιμώντας ότι η κίνηση αυτή θα βρει και άλλους μιμητές.