Ο ΑΟΚ «συμπαίκτης» με τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων

Η ΠΑΕ θα προσφέρει δωρεάν εισιτήρια στους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Καβάλας με επισκέψεις παικτών στις σχολικές μονάδες – Αρχή από το «Ζουμπουλάκειο»

Να φέρει πιο κοντά τα νεαρά παιδιά στον αθλητισμό και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο, επιχειρεί η ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 με την πρωτοβουλία που ξεκινά, σε συνεργασία με την διεύθυνση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας, να προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες της στο πρωτάθλημα της Football League. Τα εισιτήρια αυτά θα δίνονται στους μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων της Καβάλας και η αρχή θα γίνει για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Βέροια για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, το απόγευμα της Κυριακής 20 Οκτωβρίου. Για το σκοπό αυτό αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών θα επισκέπτεται σχολικές μονάδες της πόλης και όχι μόνο, για να μοιράσει τα εισιτήρια. Η αρχή θα γίνει την Πέμπτη 17/10 στο «Ζουμπουλάκειο».

«Να έρθουν στο γήπεδο και να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει σχετικά: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 που φέτος αγωνίζεται στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League, σε μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης της νεολαίας και των μαθητών, να έρθουν στο στάδιο αλλά και ταυτόχρονα να αγαπήσουν περισσότερο τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι δωρεάν θα διανέμει μαθητικά εισιτήρια στους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Καβάλας.

Η προσπάθεια αυτή, ξεκινάει την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 με τον εντός έδρας παιχνίδι της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, με την ΠΑΕ Βέροια στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και ώρα έναρξης 16:00.

Δεδομένης μάλιστα της άμεσης ανταπόκρισης της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Καβάλας και ειδικότερα του Προϊσταμένου της Απόστολου Βαγενά, αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 στις 10:30 το πρωί, θα επισκεφθεί τις σχολικές μονάδες του 4ου Γυμνάσιου Καβάλας  και του Ειδικού Γυμνασίου Καβάλας (περιοχή Τιμίου Σταυρού) για να μοιράσει στους μαθητές τους, δωρεάν μαθητικά εισιτήρια. Η προσπάθεια μας αυτή θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Καβάλας».