ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα: Με τον ΟΦΗ στο κύπελλο Ελλάδος

Το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη θα κοντραριστεί με την Κρητική ομάδα σε διπλούς αγώνες στα τέλη Οκτωβρίου και στις αρχές Δεκεμβρίου

Την ευκαιρία να αντιμετωπίσει μια ομάδα της Super League και να δοκιμάσει τις δυνάμεις με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο θα έχει στο πλαίσιο της 5ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος η ομάδα της Καβάλας. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ το μεσημέρι της Τετάρτης έβγαλε ως αντίπαλο για το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη, τον ΟΦΗ τον οποίο θα υποδεχτεί στην Καβάλα και στη συνέχεια θα παίξει στο Ηράκλειο. Οι δεσμοί του Καβαλιώτη τεχνικού με την Κρήτη είναι γνωστοί και έτσι το ζευγάρι αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον! Υπενθυμίζεται ότι ο ΑΟΚ στην 4η φάση του θεσμού είχε αποκλείσει μια ακόμα ομάδα από την Κρήτη, τα Χανιά!

Μέχρι τώρα έχουν προκριθεί στην 5η φάση του θεσμού μια ομάδα Γ’ Εθνικής (Πανσερραϊκός), πέντε ομάδες της Super League 2 (Παναχαϊκή, Εργοτέλης, Πλατανιάς, Απόλλων Λάρισας, ΠΑΣ Γιάννινα) και έξι ομάδες της Football League (Τρίκαλα, Βέροια, Καλαμάτα, Καβάλα, Ιάλυσος, Ολυμπιακός Βόλου), ενώ υπάρχει μια εκκρεμότητα από την 3η φάση του θεσμού (Νικητής Αιολικός/Νίκη Βόλου – Απόλλων Σμύρνης). Σ’ αυτή την 5η φάση συμμετείχαν και οι εννέα ομάδες της Super League.

Αξίζει να τονιστεί ότι τα παιχνίδια στην 5η φάση του θεσμού θα είναι διπλά, με την 1η αγωνιστική να διεξάγεται το τριήμερο 29-30-31/10 και τη 2η αγωνιστική το τριήμερο 03-04-05/12.

Αναλυτικά τα ζευγάρια έχουν ως εξής:

Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός
Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης
Απόλλων Λάρισας – Ξάνθη
ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια
Τρίκαλα – Εργοτέλης
Καλαμάτα – ΑΕΛ
Καβάλα – ΟΦΗ
Ιάλυσος – Παναιτωλικός
Ολυμπιακός Βόλου – Πανιώνιος
Πανσερραϊκός – Βόλος
Νικητής Αιολικός/Νίκη Βόλου ή Απόλλων Σμύρνης – Λαμία