ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Στα θρανία του «Ζουμπουλάκειου» [Φωτογραφίες]

Το πρόγραμμα της προσέγγισης των μαθητών Γυμνασίων – Λυκείων της Καβάλας, από την ομάδα ξεκίνησε με το 4ο Γυμνάσιο όπου μοιράστηκαν εισιτήρια του αγώνα με την Βέροια

Στο «Ζουμπουλάκειο» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (17/10) αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του ΑΟΚ, μαζί με τον προπονητή τους Παύλο Δερμιτζάκη και μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ.

Όπως είναι γνωστό η ομάδα ανακοίνωσε την πρόθεση της να βρεθεί κοντά στα παιδιά των Γυμνασίων και Λυκείων της Καβάλας, στην προσπάθεια που ξεκινά να τα φέρει κοντά στον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο αλλά και στον ίδιο το σύλλογο. Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα θα διαθέτει και δωρεάν εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες της. Η αρχή έγινε στο 4ο Γυμνάσιο και στο Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο, που εδρεύουν στο σχολικό συγκρότημα του Τιμίου Σταυρού, όπου εκεί 6 ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ μοίρασαν εισιτήρια για τον επόμενο αγώνα της ομάδας που είναι την Κυριακή κόντρα στην Βέροια.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας έτυχε της ζεστής υποδοχής από τους μαθητές και τους καθηγητές των σχολείων καθώς και από τον προϊστάμενο της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας Απόστολο Βαγενά.

Όπως έγινε γνωστό οι εξορμήσεις αυτές θα γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και σε άλλα σχολεία της Καβάλας.