ΕΠΣ Καβάλας: Τουρνουά ποδοσφαίρου Κ-8 για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ

Η Ένωση καλεί τα σωματεία να συμμετέχουν στην διοργάνωση που θα γίνει στο Ενωσιακό γήπεδο και να στηρίξουν τον αγώνα του μικρού παιδιού

Η Τεχνική Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής της ΕΠΣ Καβάλας με ανακοίνωση της εκφράζει την ανάγκη να συνδράμει και αυτή στην προσπάθεια στήριξης του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, ο οποίος δίνει μάχη με μία σπάνια ασθένεια. Για το λόγο αυτό, αποφάσισε τη  διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου για ποδοσφαιριστές της κατηγορίας Κ8. Τα έσοδα του τουρνουά αυτού θα διατεθούν για τη στήριξη του μόλις 18 μηνών Παναγιώτη – Ραφαήλ. Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 στις 10:00 π.μ. στο Ενωσιακό γήπεδο Καβάλας και αφορά όλα τα σωματεία της Ένωσής μας με τμήματα υποδομών. «Ας στηρίξουμε όλοι τον αγώνα του  μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ», είναι το σύνθημα που θα κυριαρχήσει.

Ευχαριστίες στο 19ο ΔΣ

Εν τω μεταξύ, η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας με δική της ανακοίνωση θεωρεί υποχρέωσή της να ευχαριστήσει και δημόσια τη διευθύντρια του 19ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, για την παραχώρηση δύο αιθουσών του σχολείου. Σε αυτές πραγματοποιήθηκαν οι γραπτές εξετάσεις των διαιτητών και βοηθών διαιτητών τοπικών κατηγοριών.