Γαλάζιοι Αργοναύτες: Αφήστε την ΕΡΤ 3 κι ελάτε στα Τρίκαλα να στηρίξουμε τον ΑΟΚ

Νέα εξόρμηση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα – 25 € το κόστος με το εισιτήριο του αγώνα

Μπορεί και το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι της Καβάλας για το πρωτάθλημα της Football League, να μεταδοθεί κατά πάσα πιθανότητα απ’ ευθείας τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3 (αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής), όμως οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΑΟΚ άρχισαν ήδη να προετοιμάζουν την εξόρμηση τους.

Όπως ακριβώς συνέβη και με το μακρύ ταξίδι στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Ασπρόπυργο, έτσι και το ερχόμενο Σάββατο 26 Οκτωβρίου διοργανώνουν εκδρομή και καλούν τους φίλους της ομάδας να αφήσουν τον καναπέ και την ΕΡΤ 3, και να πάρουν μέρος στην εκδρομή για τα Τρίκαλα. Όπως τονίζεται το κόστος της εξόρμησης θα είναι 25 ευρώ και σ’ αυτό περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του αγώνα, ενώ η αναχώρηση θα γίνει στις 9.45 το πρωί του Σαββάτου.

Η ανακοίνωση των «Γαλάζιων Αργοναυτών» αναφέρει: «Ανακοινώνουμε εκδρομή για τον εκτός έδρας αγώνα του ΑΟΚ με τον ΑΟΤ στα Τρίκαλα. Αναχώρηση το Σάββατο και ώρα 09:45, από την κεντρική πλατεία. Το κόστος της εκδρομής είναι 25 € με το εισιτήριο του αγώνα. Πληροφορίες – Εγγραφές στα γραφεία μας καθημερινά από τις 19:00 και μετά».