«Ζεσταίνει» ρακέτες για ένα διεθνές και ένα πανελλήνιο τουρνουά ο Ντίνος Διαλεκτόπουλος

Ο Καβαλιώτης αθλητής του Τένις με Αμαξίδιο ετοιμάζεται για νέες διακρίσεις στην Καλαμάτα στο 4ο διεθνές τουρνουά Τένις με Αμαξίδιο "Ancient Messene Open" και στο πανελλήνιο το οποίο θα διεξαχθεί στην Κρήτη

Όλα είναι έτοιμα για το 4ο διεθνές τουρνουά Τένις με Αμαξίδιο “Ancient Messene Open” το οποίο θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Buca beach resort» στην παραλία της Ανάληψης στην Καλαμάτα.

Στο διεθνές τουρνουά, το οποίο είναι το μοναδικό που γίνεται στην Ελλάδα και ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Καλαματιανού παγκόσμιου πρωταθλητή στο τένις με αμαξίδιο, Γιώργου Λαζαρίδη, θα συμμετέχουν 45 αθλητές με 15 συνοδούς, από 16 χώρες μεταξύ των οποίων Αμερική, Μαρόκο και πολλές ευρωπαϊκές.

Στη μεγάλη αυτή αθλητική συνάντηση θα δώσει το «παρών» και μάλιστα για 3η συνεχόμενη φορά και ο Καβαλιώτης αθλητής του Τένις με Αμαξίδιο Ντίνος Διαλεκτόπουλος, ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του μέχρι και την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019, ημέρα αναχώρησης για το τουρνουά και για νέες διακρίσεις.

Οι αγώνες γυναικών και ανδρών, μονοί και διπλοί, θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου έως το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019, πρωί και απόγευμα. Το Σάββατο στις 19:00 θα γίνουν οι βραβεύσεις για τα μονά και διπλά αγωνίσματα γυναικών και τα διπλά ανδρών, ενώ την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 το τουρνουά ολοκληρώνεται με τους μονούς τελικούς των ανδρών.

Το 4ο διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο “Ancient Messene Open” συνδιοργανώνεται από τον δήμο Μεσσήνης, την Παγκόσμια Ομοσπονδία τένις ITF, τη Γενική Ελληνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ, την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης και την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.

Έναν μήνα μετά (29 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου 2019) ο Ντίνος θα λάβει μέρος στο πανελλήνιο το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Κρήτης, στοχεύοντας σε ψηλές θέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή του Ντίνου στα τουρνουά είναι καθοριστικής σημασίας για την ανέλιξή του στις θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης, κάτι που τον «αναβαθμίζει» τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, μια σημαντική ρήτρα για κάθε αθλητή που θέλει να φτάσει ψηλά.