ΑΟΚ – ΟΦΗ: Γενική είσοδος 10 ευρώ στο «Ανθή Καραγιάννη»

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον αγώνα κυπέλλου και ευχαριστίες προς τους «Γαλάζιους Αργοναύτες» και την διοίκηση των Τρικάλων για την φιλοξενία

Γενική είσοδος 10 ευρώ θα ισχύσει στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής της 5ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος που θα δώσει την Τετάρτη στο «Ανθή Καραγιάννη» ο ΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ. Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΠΑΕ καλείται ο φίλαθλος κόσμος της Καβάλας να στηρίξει την ομάδα. Παράλληλα η διοίκηση ευχαριστεί, όπως έκανε και μετά τον αγώνα με τον Ασπρόπυργο, τους Γαλάζιους Αργοναύτες για την παρουσίας τους στις εξέδρες του γηπέδου των Τρικάλων, καθώς και την ομάδα των Τρικάλων για την φιλοξενία που επεφύλαξε στην αποστολή της ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 καλεί τους καβαλιώτες φιλάθλους να δώσουν το παρόν τους στην αναμέτρηση που θα δώσει η ομάδα μας με την ΠΑΕ ΟΦΗ,  στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 5ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 17:15.

Η γενικής είσοδος είναι 10 ευρώ ενώ σημειώνεται ότι ισχύουν τα διαρκείας εισιτήρια.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει τους Καβαλιώτες φιλάθλους και τους «Γαλάζιους Αργοναύτες» που ταξίδεψαν στα Τρίκαλα για το παιχνίδι του πρωταθλήματος της Football League, και στήριξαν την ομάδας μας στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι καθώς επίσης ευχαριστεί και την ΠΑΕ Τρίκαλα για την άψογη φιλοξενία».