Λέσχη Ορειβασίας Χιονοδρομίας Καβάλας: Στα όμορφα στενά του Νέστου

Εξόρμηση στο πετρόχτιστο καλντερίμι που ακολουθεί τις γραμμές του τραίνου, σε μια εύκολη διαδρομή για μικρούς και μεγάλους

Η Λέσχη Ορειβασίας Χιονοδρομίας Καβάλας οργανώνει εξόρμηση στα στενά του Νέστου. Υπέροχη θέα δίπλα στο ποτάμι, στο πετρόχτιστο καλντερίμι που ακολουθεί τις γραμμές του τραίνου. Όμορφη και εύκολη διαδρομή για μικρούς και μεγάλους, σε προστατευόμενη περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.

Αναχώρηση την Κυριακή 3/11/2018 στις 8.30 στις σημαίες του Κήπου της Δημαρχίας.

Σημειώνεται ότι η ΛΟΧ Καβάλας δραστηριοποιείται στις αναβάσεις  και  αναρριχήσεις βράχου, χειμερινές αλλά και υψηλού βουνού. Μάλιστα πρόσφατα οργάνωσε την 8η κατά σειρά  αναρριχητική συνάντηση, όπου συμμετείχαν κάποιοι από τους πιο έμπειρους αναρριχητές της Ελλάδας πραγματοποιώντας στο όμορφο κάθετο ανάγλυφο του Φαλακρού, πολύ απαιτητικές διαδρομές σε μεγάλο υψόμετρο, αναπτύγματος 200-300 μέτρων.

Επίσης έχουν ήδη ξεκινήσει οι προπονήσεις στην  πίστα αναρρίχησης. Η πίστα της ΛΟΧ  είναι μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερα εξοπλισμένες πίστες στη Βόρεια Ελλάδα και στεγάζεται στο στάδιο Ανθή Καραγιάννη. Εγγραφές θα γίνονται στα γραφεία του συλλόγου κάθε Πέμπτη μετά τις 9 μ. μ. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6978490243 και 6973200303.

SONY DSC