Παύλος Δερμιτζάκης: Διαβάσαμε πολύ καλά τον αντίπαλό μας…

Οι δηλώσεις των δύο προπονητών μετά το τέλος του αγώνα Καβάλα - ΟΦΗ 2-0 για την 1η αγωνιστική της 5ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος

Όπως ήταν φυσικό ο προπονητής της Καβάλας ήταν πολύ ευχαριστημένος από την μεγάλη νίκη και την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του επί του ΟΦΗ, αλλά προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους εν όψει του επαναληπτικού αγώνα στην Κρήτη.

«Ο στόχος μας ήταν να βρεθούμε σε αυτήν την φάση του κυπέλλου για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα της Super League για να θυμηθεί και ο κόσμος τέτοιου είδους παιχνίδια. Ο ΟΦΗ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Το έργο μας ήταν πολύ δύσκολο αφού θέλαμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που  θα μας έκανε να ελπίζουμε στην πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι. Χρησιμοποιήσαμε παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής και ξεκουράσαμε άλλους που έπαιξαν στο πρωτάθλημα και θα παίξουν και στον επόμενο αγώνα. Δοκιμάσαμε πράγματα και το παιχνίδι μας πήγε πολύ καλά.

Σ’ αυτές τις λίγες ημέρες που είχαμε στην διάθεση μας, δουλέψαμε πάνω στα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα του αντιπάλου και πιστεύω ότι διαβάσαμε καλά το παιχνίδι του. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε ένα 1ο ημίχρονο που ήταν πολύ καλό και παραγωγικό . Στο 2ο μέρος ήταν λογικό ο ΟΦΗ να μας πιέσει και να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ο αγώνας αυτός είναι μόνο το 1ο ημίχρονο του ζευγαριού και αν πούμε ότι με το 2-0 έχουμε προκριθεί θα έχουμε πρόβλημα. Κάναμε ένα βήμα, και ένα πολύ καλό παιχνίδι. Όταν έρθει η ώρα θα δουλέψουμε και για την ρεβάνς στο Ηράκλειο».

Γιώργος Σίμος (Προπονητής ΟΦΗ): «Δεν βρήκαμε λύσεις στην μαζική άμυνα που αντιμετωπίσαμε»

«Συγχαρητήρια στην Καβάλα για τη νίκη της και ευχαριστούμε για την φιλοξενία την οποία και θα ανταποδώσουμε στη ρεβάνς. Στο 1ο ημίχρονο δεν είχαμε την ετοιμότητα που απαιτούνταν για ένα τέτοιο αγώνα. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και κατάφερε να σκοράρει δύο φορές. Στο 2ο μέρος και με τις αλλαγές που έγιναν ανεβάσαμε την απόδοση μας αλλά και πάλι δεν μπορέσαμε να βρούμε λύσεις στην μαζική άμυνα που αντιμετωπίσαμε. Δεν πιέσαμε τον αντίπαλο και δεν είχαμε την εικόνα που έπρεπε».