Παύλος Δερμιτζάκης: «Κερδίσαμε στο πιο δύσκολο παιχνίδι που δώσαμε μέχρι τώρα»

Μεγάλη ικανοποίηση από τον προπονητή της Καβάλας για την θετική ολοκλήρωση της σειράς των 3 συνεχόμενων αγώνων μέσα σε 8 ημέρες

Η ολοκλήρωση του βαρύτατου αγωνιστικού προγράμματος της ομάδας, όπου μέσα σε 8 ημέρες έδωσε 3 αγώνες και είχε θετικά αποτελέσματα, ήταν το στοιχείο που επισήμανε ο Παύλος Δερμιτζάκης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. Πριν ξεκινήσει τις δηλώσεις του ο προπονητής της Καβάλας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον προπονητή του Θεσπρωτού Χουάν Ρότσα και την μεγάλη προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, λέγοντας ότι «πρέπει να τον ευχαριστήσουμε και να κρατήσουμε τα λόγια που είπε για το άθλημα».

Σε ότι αφορά τον αγώνα επισήμανε ότι «σ’ αυτές τις λίγες ημέρες που είχαμε μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό είπα στους παίκτες ότι αυτός ο αγώνας ήταν ίσως ο πιο δύσκολος που είχαμε μέχρι τώρα στη φετινή χρονιά. Κι αυτό γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, που προερχόταν από δύο θετικά αποτελέσματα και η οποία παίζει καλό ποδόσφαιρο. Επίσης εμείς δώσαμε σε διάστημα λίγων ημερών 3 παιχνίδια, με Τρίκαλα, ΟΦΗ και Θεσπρωτό. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για την μεγάλη νίκη που σημείωσαν. Στο 1ο ημίχρονο δεν μπορώ να πω ότι είχαμε ρυθμό στο παιχνίδι. Προηγηθήκαμε στο σκορ αλλά στο τέλος του ημιχρόνου ο αντίπαλος μας ισοφάρισε. Στο 2ο μέρος, η εικόνα μας ήταν καλύτερη. Βοήθησε και η είσοδος του Καθάριου στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουμε αυτή τη μεγάλη νίκη. Τώρα πλέον έχουμε μπροστά μας ακόμα μια πολύ δύσκολη αποστολή με την Ιεράπετρα στην Κρήτη».

Χουάν Ρότσα: «Όταν κερδίζεις είσαι όμορφος σαν τον φίλο μου τον Παύλο, κι όταν χάνεις είσαι σαν… εμένα»

Από τη μεριά του ο τεχνικός του Θεσπρωτού, ευχαρίστησε για την φιλοξενία την Καβάλα, και μίλησε επίσης με τα καλύτερα λόγια για τον Παύλο Δερμιτζάκη με τον οποία γνωρίζονται χρόνια. Επίσης θυμήθηκε ότι στο γήπεδο της Καβάλας πριν από 40 χρόνια, έδωσε το δεύτερο παιχνίδι του στην Ελλάδα!

«Δεν θέλω να σχολιάσω τις αποφάσεις του διαιτητή. Η δουλειά του είναι δύσκολη και είμαι σίγουρος ότι αν έκανε κάποιο λάθος θα το διορθώσει. Πιστεύω ότι αν αρχίσουμε να μιλάμε για την διαιτησία θα χάσουμε τον δρόμο μας. Εμείς ήμασταν ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι μέχρι σ’ ένα σημείο. Χάσαμε αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω στο πλάνο μας. Μετά το 2-1 δεν είχαμε την εμπειρία να αντιδράσουμε. Το παιχνίδι είχε μια άγρια ομορφιά με πολλές φάσεις και στις δύο εστίες. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Καβάλα. Όταν κερδίζεις είσαι όμορφος σαν τον φίλο μου τον Παύλο, κι όταν χάνεις είσαι σαν… εμένα, φαλακρός και άσχημος»!