ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας: 4 μετάλλια στο 3ο Προκριματικό Πρωτάθλημα στο Ωραιόκαστρο [Φωτογραφίες]

Στη διοργάνωση της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος συμμετείχαν πάνω από 1100 αθλητές, από 105 συνολικά συλλόγους

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για τον ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, το 3ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος, που διεξήχθη στο Κωνταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης στις 1-3 Νοεμβρίου 2019.  Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, βαθμολογούμενο πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 1100 αθλητές, από 105 συνολικά Συλλόγους της Βορείου Ελλάδος.  Ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας συμμετείχε στο αγωνιστικό τμήμα του πρωταθλήματος κατακτώντας ένα χρυσό, ένα αργυρό και δύο χάλκινα μετάλλια. Αναλυτικά, πρώτη θέση κατέκτησε η Μυρτώ Στάμκου δεύτερη θέση η Αθανασία Ευμορφοπουλου και τρίτη θέση οι Θόδωρος Καρακίτης και Χαράλαμπος Δειρμεντζόγλο.

Για πρώτη φορά ο Σύλλογος συμμετείχε και στο τεχνικό πρωτάθλημα  (poomsae) κατακτώντας την δεύτερη θέση με τις αθλήτριες Μαρία Κελαϊδάκη, Δήμητρα Ιατρού και Γεωργία Μπουμπούνα.

Ο προπονητής του Συλλόγου Χάρης Παλτόγλου εκφράζει την βαθιά του ικανοποίηση για την αγωνιστική επίδοση των αθλητών του καθώς και για το  αθλητικό ήθος που επέδειξαν στις δύσκολες αγωνιστικές αναμετρήσεις. Το βλέμμα τώρα στραμμένο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων στο οποίο συμμετέχει ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας και θα διεξαχθεί στις 20 -23 Νοεμβρίου στην Αθήνα.