ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Για 4η φορά ζωντανά στην TV

Μετά τους αγώνες με Αιγάλεω, Ασπρόπυργο και Τρίκαλα και η επόμενη αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική της Football League θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από την ΕΡΤ 3

Για δεύτερη φορά σε εντός έδρας παιχνίδι και συνολικά για 4η σ’ αυτές τις πρώτες 8 αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Football League, αγώνας της ομάδας της Καβάλας θα μεταδοθεί απ’ ευθείας τηλεοπτικά από την τηλεόραση της ΕΡΤ. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, όπως κάνει κάθε Τρίτη πρωί, ανακοίνωσε το αγωνιστικό πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής από το οποίο προκύπτει ότι ο αγώνας της Καβάλας με την Καλαμάτα, θα διεξαχθεί την Κυριακή (17/11) στις 15.00 στο «Ανθή Καραγιάννη» και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Το άλλο παιχνίδι της ημέρας που θα γίνει με τηλεοπτική κάλυψη θα είναι το μεγάλο ντέρμπι του Βόλου, ανάμεσα στη Νίκη και τον Ολυμπιακό, το οποίο θα ανοίξει την αυλαία της 8ης ημέρας το Σάββατο 16 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες του ΑΟΚ που καλύφθηκαν απ’ ευθείας από την ΕΡΤ 3 ήταν με το Αιγάλεω εντός (2 αγων. 0-0), τον Ασπρόπυργο εκτός (3 αγων. 1-0) και τα Τρίκαλα εκτός (5η αγων. 0-0).

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων της 8ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Football League, έχει ως εξής:

Σάββατο 16/11 (15:00)
Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Βόλου (ΕΡΤ3)

Κυριακή 17/11 (15.00)
Τρίκαλα – Αιγάλεω
Ιωνικός –Διαγόρας
Βέροια – Θεσπρωτός
Ασπρόπυργος – Ιεράπετρα
Ιάλυσος–Τρίγλια
Καβάλα – Καλαμάτα (ΕΡΤ3)