Νίκος Καραμπετάκης: Παρελθόν από τον πάγκο του Ιάλυσου

Ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με την Ροδίτη ομάδα, σχεδόν ένα μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του

Πολύ σύντομη αποδείχτηκε η θητεία του Νίκου Καραμπετάκη στην τεχνική ηγεσία του Ιάλυσου. Η διοίκηση του συλλόγου της Ρόδου αποφάσισε να λύσει την συνεργασία τους λίγες μόνο ημέρες μετά την συμπλήρωση ενός μήνα κοινής πορείας, προφανώς γιατί δεν ήταν ευχαριστημένη από τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League και τώρα βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 48χρονος τεχνικός ήταν ο δεύτερος στη σειρά προπονητής της ομάδας από την αρχή της σαιζόν, αφού διαδέχτηκε στις 4 Οκτωβρίου τον Σάκη Παπαβασιλείου. Η εξέλιξη αυτή δεν αποτέλεσε έκπληξη μιας και ήταν γνωστό ότι ο πρόεδρος του Ιάλυσου Μιχάλης Χατζηνικήτας είχε αποφασίσει να προκαλέσει ένα ισχυρό σοκ στην ομάδα, προκειμένου να ταρακουνήσει τους ποδοσφαιριστές, για να επαναφέρουν τον ΓΑΣ Ιάλυσος στο δρόμο των επιτυχιών.

Η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας αναφέρει τα εξής: «Η διοίκηση της ΠΑΕ Ιάλυσος ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Καραμπετάκη. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στον σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη καριέρα του! Παράλληλα καλεί τον φίλαθλο κόσμο του νησιού να σταθεί στο πλευρό της ομάδας στον δύσκολο αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την Τρίγλια».