ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Ζητάει το δυναμικό παρών των φιλάθλων

Ανακοίνωση της ομάδας για το κρίσιμο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Football League κόντρα στην Καλαμάτα στο «Ανθή Καραγιάννη»

Τη δυναμική παρουσία των φιλάθλων της ομάδας στο γήπεδο, το απόγευμα της Κυριακής (17/11), ζητάει με ανακοίνωση της η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΚ. Το «καραβάκι» επιστρέφει στο γήπεδο του μετά την άτυχη αποστολή στην Ιεράπετρα για να αντιμετωπίσει την Καλαμάτα σ’ ένα κρίσιμο, όπως επισημαίνεται, παιχνίδι, όπου η στήριξη των οπαδών είναι επιτακτική για να μπορέσει να επιστρέψει στις νίκες.

Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι οι μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της Καβάλας μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα με την επίδειξη της μαθητικής τους ταυτότητας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 καλεί τους Καβαλιώτες φιλάθλους να δώσουν δυναμικό παρόν στην αναμέτρηση που θα δώσει η ομάδα μας με την ΠΑΕ Καλαμάτα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις 15:00.

Μάλιστα να τονίσουμε ότι η κρισιμότητα και του συγκεκριμένου αγώνα καθιστά επιτακτική ανάγκη την παρουσία του φίλαθλου κόσμου στις κερκίδες προκειμένου η ομάδα μας να φτάσει στο στόχο που είναι μόνο η κατάκτηση της νίκης.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα, συνεχίζοντας την προσπάθεια της για ευαισθητοποίηση της νεολαίας, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων να παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα με την ΠΑΕ Καλαμάτα, με την επίδειξη της αστυνομικής ή μαθητικής τους ταυτότητας κατά την είσοδο τους στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».