Παύλος Δερμιτζάκης: Τέτοιες νίκες μας δυναμώνουν ακόμα περισσότερο

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΟΚ μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Καλαμάτα – Με το ένα πόδι στην πόρτα της εξόδου από την τεχνική ηγεσία του αντιπάλου ο προπονητής Βασίλης Βούζας

Για μια μεγάλη νίκη που δυναμώνει ακόμα περισσότερο την ομάδα και την πίστη της για ακόμα καλύτερη συνέχεια έκανε λόγο ο προπονητής του ΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα. Συγκεκριμένα τόνισε ότι: «γνωρίζαμε ότι θα δίναμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα που προερχόταν από άτυχα αποτελέσματα. Κι εμείς όμως προερχόμασταν από ένα άτυχο αποτέλεσμα, που όμως ήρθε μετά από καλή εμφάνιση. Το 1ο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο αφού οι παίκτες δεν πατούσαν καλά στο γήπεδο. Σ’ αυτό το διάστημα η Καλαμάτα πέτυχε το γκολ και θα μπορούσε να «καθαρίσει» τη νίκη αν αξιοποιούσε τις ευκαιρίες της. Συν όλα αυτά ήρθε η πολύ αυστηρή αποβολή του Παπαστεργιανού που δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Στο ημίχρονο είπα στα παιδιά ότι αν θέλουμε να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα θα έπρεπε να μην δεχτούμε άλλο γκολ. Στην επανάληψη μπορώ να πω ότι κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο 80ο λεπτό και εκεί πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι.  Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη με τον τρόπο που ήρθαν τα πράγματα. Τέτοιες νίκες μας δυναμώνουν ακόμα περισσότερο και μας δημιουργούν πίστη για τη συνέχεια.

Δεν συνηθίζω να σχολιάζω τη διαιτησία, αλλά όπως είπα η αποβολή ήταν υπερβολική, ενώ ο διαιτητής μας γέμισε με κίτρινες. Σε όλο το πρωτάθλημα είχαμε 7 κίτρινες και τώρα όλη η ομάδα είδε κίτρινη από τον διαιτητή.

Είναι άδικο που δεν είχαμε πολύ κόσμο στο γήπεδο, αλλά αυτός που έρχεται και μας στηρίζει, ακόμα και αν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, αποτελεί τιμή και δόξα για μας. Για δεύτερη φορά στην καριέρα μου είδα τέτοια ανατροπή στο σκορ μ’ αυτές τις συνθήκες».

Βασίλης Βούζας: «Ήμασταν παθητικοί στο 2ο ημίχρονο και χαρίσαμε 3 βαθμούς»

Ο προπονητής της Καλαμάτας, που βρίσκεται με το ένα πόδι στην έξοδο από την ομάδα δήλωσε ότι «μπήκαμε πολύ καλά στο 1ο ημίχρονο και καταφέραμε να προηγηθούμε. Στο 2ο μέρος όμως ήμασταν παθητικοί και δεν αντιδράσαμε καθόλου, με αποτέλεσμα να χαρίσουμε 3 βαθμούς στον αντίπαλο. Είχαμε δώσει εντολή να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα στημένα του αντιπάλου αλλά και πάλι δεν τα καταφέραμε στο 1ο γκολ, ενώ πιστεύω ότι το 2ο γκολ επιτεύχθηκε και με την βοήθεια της τύχης. Θεωρώ ότι επιτελώ σωστό έργο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αλλά δεν μπορώ να πω ποια θα είναι η συνέχεια. Πρώτη φορά αντιμετωπίζω ως προπονητής μια τέτοια κατάσταση σε ομάδα».