ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Ζήτησε τη στήριξη της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Αντιπροσωπεία της διοίκησης επισκέφτηκε τον Κώστα Αντωνιάδη στην Αντιπεριφέρεια της Καβάλας

Την στήριξη της Αντιπεριφέρειας Καβάλας αλλά και της Περιφέρειας ΑΜΘ κυρίως στον οικονομικό τομέα ζήτησε αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΟΚ από τον Κώστα Αντωνιάδη, τον οποίο επισκέφτηκε στο γραφείο του, το πρωί της Δευτέρας (18/11). Η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τον πρόεδρο Σωτήρη Δεληκάρη και τα μέλη του ΔΣ Αντώνη Αντωνίου και Αντώνη Κατσαμακίδη καθώς και τον Ντίνο Κανάκη με την Αλίκη Μέρμυγκα.

Οι άνθρωποι του ΑΟΚ τόνισαν ότι η ομάδα που διαφημίζει, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων την Καβάλα, χρειάζεται τη στήριξη και των θεσμικών φορέων της περιοχής και όχι μόνο των επιχειρηματιών που το κάνουν σε μεγάλο βαθμό. Μάλιστα χάρη σ’ αυτούς η ομάδα βρίσκεται σ’ αυτό το επίπεδο. Ο Αντιπεριφερειάρχης από τη μεριά του δεσμεύτηκε για την στήριξη της Περιφέρειας ΑΜΘ, μετά και την επαφή που έγινε στη διάρκεια της συζήτησης και με τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, με τον οποίο θα υπάρξει συνάντηση στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Κώστας Αντωνιάδης: Στον ΑΟΚ γίνεται Τιτάνιος αγώνας

«Οι άνθρωποι της Καβάλας κάνουν έναν Τιτάνιο αγώνα. Τους παρακολουθώ εδώ και 2-3 χρόνια και αξίζουν όλοι συγχαρητήρια. Έξω από το χορό, είμαστε όλοι ΑΟΚ και κάνουμε όλοι δηλώσεις αλλά όταν έρχεται η ώρα της πληρωμής και των εξόδων λίγοι είναι οι άνθρωποι που «ματώνουν» οικονομικά. Καταλαβαίνω την αγωνία τους και δηλώνω ότι θα υπάρξει στήριξη σ’ αυτή την προσπάθεια τους».

Ντίνος Κανάκης: Μόνο 3-4 άτομα δεν μπορούν να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα

«Ήρθαμε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας προκειμένου να συζητήσουμε μαζί του έτσι ώστε να βρούμε ορισμένες λύσεις σε συγκεκριμένα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πάντοτε η Αντιπεριφέρεια στηρίζει τις ομάδες της και γι’ αυτό βρεθήκαμε εδώ. Το κυριότερο ζήτημα είναι το οικονομικό. Κάθε Κυριακή που περνάει υπάρχουν πάρα πολλά έξοδα που πρέπει να καλυφθούν, στα οποία δεν μπορούν αυτά τα 3-4 άτομα που στηρίζουν την ομάδα να ανταποκριθούν. Εμείς ως ομάδα, παίκτες, προπονητές και διοίκηση, προσπαθούμε με τον τρόπο μας να σηκώσουμε ψηλά το όνομα της Καβάλας, κάτι που νομίζω ότι το κάνουμε κάθε Κυριακή που παίζουμε, είτε εντός είτε εκτός έδρας».

Αντώνης Αντωνίου: Οι επιχειρηματίες της Καβάλας μας κρατούν ζωντανούς, πρέπει να στηρίξουν και οι θεσμικοί φορείς

«Αυτό που μας κρατάει ζωντανούς ως ΑΟΚ είναι ότι μας βοηθούν όλοι οι επαγγελματίες της περιοχής. Όλος ο κόσμος μας βοηθάει. Το γήπεδο δεν έχει τόσο κόσμο μεν, αλλά σιγά – σιγά θα έρθει και αυτός, με τις εμφανίσεις που πραγματοποιούμε και με την ευλογία του θεού. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Αλλά θέλουμε και από τους φορείς της πόλης βοήθεια, γιατί κι αυτοί παίζουν σημαντικότατο ρόλο. Η Καβάλα διαφημίζεται μέσω του ΑΟΚ σε όλη την Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή είναι η μόνη ομάδα που ακούγεται τόσο πολύ απ’ όλο το Νομό στο Πανελλήνιο. Κι όπου πάμε παίρνουμε τα εύσημα για την παρουσία μας και όλοι είναι κατενθουσιασμένοι μαζί μας. Για παράδειγμα στην Ιεράπετρα όπου στο γήπεδο υπήρχε 2,5 χιλιάδες κόσμου, ο Σωτήρης Δεληκάρης που ήταν μαζί με την αποστολή, έτυχε της καλύτερης δυνατής αντιμετώπισης».

Αντώνης Κατσαμακίδης: Η φιλοξενία της Καβάλας είναι η αριστεία της πόλης

«Όλες οι ομάδες που ήρθαν στην Καβάλα με τις ανακοινώσεις τους μετά την επιστροφή τους, μας ευχαρίστησαν για την φιλοξενία. Το ίδιο συμβαίνει και με εμάς βέβαια στα εκτός έδρας παιχνίδια. Μ’ αυτό τον τρόπο διαφημίζουμε την πόλη μας. Όλοι δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι από την φιλοξενία μας και αυτό είναι η αριστεία για την πόλη της Καβάλας».