ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Ο Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα μας

Η ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας για τη συνάντηση με τον Κώστα Αντωνιάδη – Ευχαριστίες προς τους φιλάθλους της Καβάλας και συγχαρητήρια στους οπαδούς της Καλαμάτας

Τα αποτελέσματα της συνάντησης των εκπροσώπων της ΠΑΕ με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη, αλλά και οι ευχαριστίες προς τους φιλάθλων της Καβάλας και της Καλαμάτας, ήταν το αντικείμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΟΚ 1965. Σε ότι αφορά την κουβέντα με τον αντιπεριφερειάρχη επισημάνθηκε ο φιλικός της χαρακτήρας και διάθεση του να σταθεί στο πλευρό της ομάδας με όποιο τρόπο μπορεί, ενώ για τους φιλάθλους του ΑΟΚ επισημάνθηκε ότι ήταν ο 12ος παίκτης που με την συγκινητική του στήριξη έβαλε τις βάσεις για τη μεγάλη νίκη. Ειδική μνεία έγινε για τους φιλάθλους της Καλαμάτας που έκαναν με την συμπεριφορά τους και το ήθος τους κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Ο Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα μας»

«Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ενημερώνει ότι μέσα σε πολύ εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου η συνάντηση εκπροσώπων της διοίκησης της, με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κωνσταντίνο Αντωνιάδη στο γραφείο του. Η συνάντηση των δύο πλευρών είχε πολύ φιλικό χαρακτήρα και από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κωνσταντίνος Αντωνιάδης δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα μας, αναγνωρίζοντας την μεγάλη μας προσπάθεια που γίνεται, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια γίνεται μία τιτάνια προσπάθεια στον ΑΟΚ και οφείλουμε όλοι να είμαστε δίπλα του. Αυτό θα κάνω και εγώ».

Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει όλους τους καβαλιώτες φιλάθλους για την τεράστια και πολύ συγκινητική στήριξη τους στο ντέρμπι με την ΠΑΕ Καλαμάτα. Ο 12ος παίκτης μας, ήταν εκεί και με δυναμική του παρουσία στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» έβαλε τις βάσεις για την κατάκτηση της πολυπόθητης και πολύ σπουδαίας νίκης.

Τέλος η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 συγχαίρει του φιλάθλους της ΠΑΕ Καλαμάτα για το ήθος που επέδειξαν κατά τη διάρκεια του μεταξύ μας αγώνα, για τα εκατοντάδες χιλιόμετρα που έκαναν για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους και για την αξιοπρέπεια που τους διέκρινε και η οποία είναι άξια θαυμασμού. Στο ήθος που «εισπράξαμε» οι καβαλιώτες φίλαθλοι απάντησαν με το δικό τους ήθος και η επιβράβευση των δύο πλευρών ήρθε με το αυθόρμητο χειροκρότημα τους μετά το τέλος της αναμέτρησης».