ΠΑΕ Καλαμάτα: Συγχαρητήρια στον ΑΟΚ που έχει τέτοιους παίκτες στο ρόστερ του

Συγκινητική ανακοίνωση της ομάδας της Μεσσηνίας, με ξεχωριστή αναφορά στους Κέρθι, Κουτσούμπα και Καζαντζίδη για την καταπληκτική συμπεριφορά τους στον τραυματισμό των Καζβιρόπουλου και Κουϊρουκίδη

Kι άλλες φορές η ομάδα της Καβάλας δέχτηκε συγχαρητήρια για την φιλοξενία που παρείχε στους αντιπάλους που υποδεχόταν στο «Ανθή Καραγιάννη» στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. Για την ακρίβεια, όλες οι αποστολές που αγωνίστηκαν μέχρι στιγμής στην έδρα του ΑΟΚ, με την επιστροφή στη βάση τους εξέδωσαν ευχαριστήριες ανακοινώσεις.

Η ανακοίνωση όμως που εξέδωσε η Καλαμάτα για τον αγώνα της Κυριακή στο γήπεδο της Καβάλας, είναι ιδιαίτερη αφού δεν περιορίζεται μόνο στην φιλοξενία που δέχτηκε. Η ομάδα της Μεσσηνίας ανέδειξε ένα περιστατικό που συνέβη μέσα στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα του αγώνα, που δύσκολα μπορεί να το συναντήσει κανείς. Την ώρα δηλαδή που η Καβάλα ήταν πίσω στο σκορ και έπαιζε με 10 παίκτες, 3 ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ ζήτησαν από τον διαιτητή να παραμείνουν δύο αντίπαλοι παίκτες που χτύπησαν στην περιοχή του Παπαδόπουλου, όταν αυτός τους ζητούσε να βγουν εκτός για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Οι παίκτες αυτοί ήταν οι Κουτσούμπας, Κέρθι και Καζαντζίδης, για τους οποίους η ΠΑΕ Καλαμάτα έδωσε συγχαρητήρια στον ΑΟΚ που τους έχει στη σύνθεση τους, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και τον Παύλο Δερμιτζάκη για την συμπεριφορά του ειδικά μετά το τέλος του αγώνα

«Πάνω από όλα, ο σεβασμός και η ανθρωπιά»

Η ΠΑΕ Καλαμάτα θέλοντας όλη η Ελλάδα να μάθει για ένα περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Καβάλας-Καλαμάτας, για την 8η αγωνιστική της Football League, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Παρά την ήττα της ομάδας μας και τη μεγάλη στεναχώρια μας, δεν πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Καβάλας για την φιλοξενία στην ομάδα μας, στη διοίκηση και στους φιλάθλους μας.

Πρέπει όμως να αναφέρουμε κι ένα περιστατικό, που δεν καταγράφθηκε από καμία κάμερα και είναι άξιο λόγου. Στο 69’ του παιχνιδιού, σε μια άτυχη στιγμή, συγκρούστηκαν στην αντίπαλη περιοχή δύο παίκτες μας, οι Καζβιρόπουλος και Κουϊρουκίδης, που έπεσαν στο έδαφος. Ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και ζήτησε από τον γιατρό της ομάδας μας και τους φυσιοθεραπευτές μας να βγάλουν εκτός αγωνιστικού χώρου τους παίκτες, προκειμένου να συνεχιστεί ο αγώνας. Εκείνη την στιγμή, συνέβη αυτό που σπάνια βλέπει κανείς στα έρμα και έρημα ελληνικά γήπεδα!

Τρεις ποδοσφαιριστές της Καβάλας, οι Καζαντζίδης, Κουτσούμπας και Κέρθι, παρότι η ομάδα τους έχανε με 1-0, έπαιζε με δέκα παίκτες και χανόταν χρόνος για την ομάδα τους, σε έντονο ύφος προς το διαιτητή και με τρομερή συναδελφική αλληλεγγύη του είπαν:

«Άσε τα παιδιά, είναι θέμα υγείας. Κτύπησαν, τρέχει αίμα. Ας μείνουν όσο χρειαστεί». Η ΠΑΕ Καλαμάτα συγχαίρει τα καταπληκτικά παιδιά για την αντίδραση και συμπεριφορά τους, αλλά και την ΠΑΕ Καβάλα, για την επιλογή της, να έχει αυτούς τους παίκτες στο ρόστερ της ομάδας της.

Επίσης, ευχαριστεί πολύ το κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο προπονητή της Καβάλας κ. Παύλο Δερμιτζάκη, που παρέμεινε μαζί με την αποστολή της ομάδας μας έξω από το γήπεδο μέχρι να επιστρέψει ο Κουϊρουκίδης από το Νοσοκομείο και να μάθει νέα για τον τραυματισμό του. Προσπαθώντας, μάλιστα, να μας καθησυχάσει, μας είπε ότι αν χρειαζόταν θα τον φιλοξενούσαν σε δικό τους σπίτι, αν δεν μπορούσε να ταξιδέψει!

Σας ευχαριστούμε όλους σας πολύ! Θα σας φιλοξενήσουμε και θα σας τιμήσουμε στο δεύτερο γύρο στο σπίτι μας. Ο αθλητισμός είναι πάνω από όλα σεβασμός και ανθρωπιά!»