ΓΟ Καβάλας: Ο Νίκος Σαββίδης «απογειώνεται» για Τόκιο

Ο πρωταθλητής του Γυμναστικού Ομίλου συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο με σκοπό την απ’ ευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020

Με την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για το Τόκιο, ξεκινά το Σάββατο (23/11) η αντίστροφη μέτρηση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο ανδρών-γυναικών, που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 01 Δεκεμβρίου. Ο αγώνας αυτός αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολος και υψηλού επιπέδου  αφού έχει σημαντικές ιδιαιτερότητες. Στο συγκεκριμένο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα δίνεται η δυνατότητα απ’ ευθείας πρόκρισης στους Ολυμπιακούς αγώνες και είναι το επίσημο οργανωτικό τεστ στο καινούριο γήπεδο που θα διεξαχθεί το άθλημα του τραμπολίνο στους προσεχείς Ολυμπιακούς αγώνες το καλοκαίρι του 2020 στο Τόκιο.

Τα ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπήσουν στη διοργάνωση δύο αθλητές και δύο αθλήτριες. Τόσο στο ατομικό των ανδρών όσο και στο συγχρονισμένο θα λάβει μέρος για μία ακόμα φορά με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος ο αθλητής του ΓΟ Καβάλας Νίκος Σαββίδης. Ο αθλητής κατάφερε να ολοκληρώσει την προετοιμασία του επιτυχώς κατακτώντας την πρώτη θέση στο Κύπελλο Τραμπολίνο τον Νοέμβριο (τελευταίος αγώνας της προετοιμασίας του) παρ’ όλες τις αντιξοότητες και την έλλειψη στήριξης από τους αρμόδιους φορείς.

Ο Γυμναστικός Όμιλος Καβάλας με ανακοίνωση του εύχεται καλή επιτυχία στον αθλητή του αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά που πλαισιώνουν την Ελληνική ομάδα, Γράψα Μάριο, Σακελλαρίδου Αντωνία και Κασάπογλου Λίλα.