ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα: Με τη στήριξη (και) του Επιμελητηρίου Καβάλας

Συνάντηση των εκπροσώπων της ΠΑΕ και του προπονητή Παύλου Δερμιτζάκη με τον πρόεδρο Μάρκο Δέμπα και διερεύνηση των τρόπων υλικής υποστήριξη της πορείας της ομάδας

Σε συνέχεια των επαφών τους με θεσμικούς φορείς της Καβάλας, οι παράγοντες της ΠΑΕ ΑΟΚ βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (22/11) στο Επιμελητήριο της Καβάλας προκειμένου να ζητήσουν την έμπρακτη στήριξη του στην προσπάθεια που καταβάλλουν. Στις δηλώσεις του πριν την έναρξη της συνάντησης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας τόνισε ότι όπως βρέθηκε πέρσι τρόπος βοήθειας έτσι θα βρεθεί και φέτος, ενώ ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ Πέτρος Πετρόπουλος επισήμανε ότι το Επιμελητήριο θα πρέπει να πάρει μια γενναία απόφαση στήριξης της ομάδας. Όσο για τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη τόνισε στο τέλος αυτής της διαδρομής ο επιχειρηματικός κόσμος της Καβάλας θα είναι υπερήφανος για την ομάδα. Το παρών στη συνάντηση έδωσαν επίσης οι Αντώνης Αντωνίου, Σωτήρης Δεληκάρης, Αλίκη Μέρμυγκα και Αντώνης Κατσαμακίδης.

Μάρκος Δέμπας: «Το Επιμελητήριο δεν μπορεί να μην στηρίξει τον ΑΟΚ»

«Καλωσορίζουμε στο Επιμελητήριο της Καβάλας τα στελέχη της ομάδας που μας κάνει υπερήφανους, του ΑΟΚ. Φέτος δίνει ένα μεγάλο αγώνα για να ανέβει κατηγορία και καθημερινά ακούγεται γι’ αυτά που πετυχαίνει. Μας κάνει περήφανους με την παρουσία της σ’ αυτή τη νέα κατηγορία που αγωνίζεται και νομίζω ότι χρειάζεται να στηριχθεί από τον κόσμο και από τους φορείς της περιοχής. Η διοίκηση του Επιμελητηρίου θέλουμε να πληροφορηθούμε σ’ αυτή τη συνάντηση, με ποιο τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα. Όπως και πέρσι βρέθηκε κάποιος τρόπος να βοηθήσουμε, πιστεύω ότι θα τον βρούμε και φέτος για να σταθούμε δίπλα απ’ την ομάδα, που ακούγεται σε όλη την χώρα και διαφημίζει με την παρουσία της την περιοχής μας. Επομένως το Επιμελητήριο δεν μπορεί να μην την στηρίξει και να μην την συμπαρασταθεί».

Πέτρος Πετρόπουλος: «Τιτάνια προσπάθεια που δεν θα πρέπει να είναι υπόθεση 3-4 ατόμων»

«Στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Επιμελητήριο έδωσε το στίγμα της παρουσίας των εκπροσώπων της ΠΑΕ ΑΟΚ σήμερα εδώ. Εμείς ευχαριστούμε τον Μάρκο Δέμπα για την ανταπόκριση του στο αίτημα μας για συνάντηση, και ταυτόχρονα να εκφράσω την πεποίθηση ότι η στήριξη την οποία θα τύχει η ομάδα μας θα είναι η πρέπουσα και η ανάλογη με την φετινή πορεία της και την ιστορία της. Φέτος γίνεται μια τιτάνια και σοβαρή προσπάθεια η οποία όμως δεν θα πρέπει στηριχθεί στον καθημερινό αγώνα 3-4 ατόμων. Είναι υποχρέωση του Επιμελητηρίου και όλης της Καβάλας να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Εμείς ζητάμε από το Επιμελητήριο να πάρει μια γενναία απόφαση, μια απόφαση καρδιάς».

Παύλος Δερμιτζάκης: «Ο ΑΟΚ είναι πρεσβευτής της Καβάλας σε όλη την Ελλάδα»

«Από τη μεριά μου θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου και όλη την διοίκηση του που για ακόμα μια χρονιά θα είναι υποστηρικτές της ομάδας. Το μόνο που θέλω να πω και να δεσμευτώ ότι το Επιμελητήριο και όλος ο επιχειρηματικός κόσμος της Καβάλας υπερήφανοι για την ομάδα, όχι μόνο για την αγωνιστικότητα που δείχνει μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου αλλά για την φιλοσοφία που έχουμε. Είμαι πρεσβευτές της περιοχής μας σε όλη την Ελλάδα και εκφράζουμε το πώς θα πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα. Αισθανόμαστε πολύ καλά γιατί το Επιμελητήριο, που δεν είναι αμελητέα μονάδα, είναι δίπλα μας και το ευχαριστούμε πολύ και θεωρούμε ότι η στήριξη του είναι και τιμή για εμάς».