ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Άφησε δύο βαθμούς στη Ρόδο

Ισοπαλία 0-0 με τον Ιάλυσο στον βαρύ, από τη συνεχή βροχή, αγωνιστικό χώρο – Το «καραβάκι» είχε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα

Δύο βαθμούς άφησε το απόγευμα της Κυριακής (24/11) στη Ρόδο η ομάδα της Καβάλας με το 0-0 που έφερε στην έδρα του ουραγού της βαθμολογίας της Football League Ιάλυσου. Το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι, αν και πάλεψε για τους 3 πόντους σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερο από τους γηπεδούχους και είχε 2-3 καλές στιγμές στα αντίπαλα καρέ, ωστόσο οι επιθετικοί του δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον καλύτερο παίκτη της Ροδίτικης ομάδας που δεν ήταν άλλος από τον τερματοφύλακα τους Απόστολο Ανδρούτσο!

Το παιχνίδι έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω της βροχής που δυνάμωσε στην διάρκεια της αναμέτρησης, όμως ακόμα και έτσι ήταν ανοιχτό, μιας και οι δύο ομάδες δεν βολευόταν με το βαθμό της ισοπαλίας. Ο ΑΟΚ μάλιστα όσο πλησίαζε το τέλος του 90λεπτου πίεζε για να σκοράρει αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Οι φάσεις του αγώνα

Στο 30’ ο Μαραγκουδάκης επιχείρησε σέντρα – σουτ και η μπάλα περνάει  λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδοπουλου, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Γαβριηλίδης βρέθηκε μόνος του στην μεγάλη περιοχή, αλλά η κεφαλιά που έκανε εξουδετερώθηκε εντυπωσιακά από τον Ανδρούτσο.

Στο 51’ ο Παπαδόπουλος έδιωξε με τα πόδια το πλασέ του Μπαρέττα στο 77’ η Καβάλα χάνει σημαντική ευκαιρία για να σκοράρει με τον Μαρκόπουλο, όταν βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της περιοχής, αλλά το σουτ του έδιωξε και πάλι εντυπωσιακά ο Ανδρούτσος.

Ο τερματοφύλακας του Ιάλυσο έσωσε και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων την εστία του, με μια εξαιρετική επέμβαση σε κεφαλιά του Μαρκόπουλου ύστερα από σέντρα του Θωμαίδη.

Οι συνθέσεις:

Ιάλυσος (Μαρσέλο Τροΐζι): Ανδρούτσος, Τριποτσέρης, Μαραγκουδάκης, Γιώργου, Χειμωνέττος, Ρεκλείτης, Νατσιόπουλος,, Μακρυδημήτρης, Μπαρέτα (63’ Φράγκος), Σερτζίνιο (82’ Κουγιός), Χατζηδήμπας

Καβάλα (Παύλος Δερμιτζάκης): Παπαδόπουλος Ι., Καζαντζίδης, Αρναούτογλου, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Κέρθι, Βόσαλικ (86’ Θωμαίδης), Στίκας, Κουτσούμπας, Παπαδόπουλος Β. (70’ Παυλίδης), Χαντί (62’ Ορφανίδης).

Φωτο: xxsports.org